Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Palau Robert

  • Museus i institucions
  • Dreta de l'Eixample
Palau Robert
Time OutPalau Robert
Publicitat

Time Out diu

El Palau Robert va ser construït entre el 1898 i 1903 com a residència privada de Robert Robert i Surís, marquès de Robert, un aristòcrata influent, financer i polític d'origen gironí. L'edifici actualment pertany a la Generalitat de Catalunya i acull un centre d'exposicions amb tres sales, un espai per a concerts, el Centre d’Informació de Catalunya, una oficina de turisme de la ciutat, una llibreria i jardins oberts al públic.

Detalls

Adreça
Pg. de Gràcia, 107
Eixample
Barcelona
08008
Transport
Diagonal (M: L3-L5)
Horaris
De dl. a ds., de 10 a 20 h. Dg. i festius, de 10 a 14.30 h

Què hi ha ara mateix

Crims. L'exposició

  • Exposicions

'Crims' és un dels podcasts més exitosos del país i un programa de televisió que ha batut rècords d'audiència. I ara, 'Crims' també és una exposició que consisteix en un recorregut immersiu per les Sales del Palau Robert, per conèixer en profunditat els casos més recents de la crònica negra que s’han convertit en capítols del programa de televisió. I com és per dins aquesta exposició? Doncs la mostra consisteix en una experiència física i interactiva que permet als visitants interactuar amb els diferents casos i conèixer els tres punts de vista que sempre són presents a 'Crims': el de l’entorn de les víctimes, el dels criminals i el dels que els investiguen. L'exposició permet conèixer la ment dels assassins i els mètodes de treball dels investigadors, i ofereix al públic la possibilitat de seure en una taula d'interrogatoris o participar en una ronda de reconeixement policial. Al final de la mostra, els visitants podran entrar a l'habitació oculta de l'exposició, això sí, només si han guanyat el joc de pistes interactiu -accessible a través d'un codi QR- que els convida a resoldre enigmes amagats a totes les sales de la mostra. 

La Modernitat de Gabriel Casas i Galobardes

  • Exposicions

L'exposició de Gabriel Casas i Galobardes arriba al Palau Robert després d'estar instal·lada a la Fundació Palau de Caldes d'Estrac. El recull de més de 100 fotografies a mida gran mostra la feina de Galobardes passant per les seves facetes de fotògraf esportiu, d'espectacles i de barri, entre d'altres. Les imatges van acompanyades d'objectes que les contextualitzen i de textos literaris de figures rellevants com Josep M. de Segarra.  'La Modernitat de Gabriel Casas i Galobardes' fa un recorregut cronològic per la carrera del fotògraf i explica la importància de la seva figura com a testimoni de la modernitat a la ciutat. Els seus punts de vista atrevits, la manera de plasmar escenes dels baixos fons i els seus retrats que semblen vius fan que les seves fotografies siguin icòniques. Aquest recull estarà disponible de manera gratuïta i fins al 29 de gener, de dilluns a diumenge a partir de les 9 h. 

Publicitat
També t'agradarà