Disclosure
Foto: Rafski Wojnowski / Primavera SoundDisclosure
  • Música

Primavera Sound 2024

Lana del Rey, SZA, Pulp, Vampire Weeekend, Mitski, Charli XCX, Justice, Disclosure i PJ Harvey a la 22a edició del Primavera Sound

Publicitat

Time Out diu

Lana del Rey, SZA, Pulp, Vampire Weeekend, Mitski, Charli XCX, Justice, Disclosure i PJ Harvey encapçalen la 22a edició del Primavera Sound al Parc del Fòrum del 30 de maig a l'1 de juny del 2024. El festival acaba de llançar el line-up amb un vídeo a través del seu canal de twitch, on els noms dels grups es converteixen en cartells de negocis emblemàtics de Barcelona, com El Molino, el Bar Leo, el Bagdad i Bar Olímpic. Als cartells hi trobareu la resta de noms, com Arca, Amyl and the Sniffers, BadBadNotGood, Guillem Gisbert, Beth Gibbons, Deftones, Bikini Kill, Lambchop, Kim Petras, Mitski, The National, Phoenix, Rels B, Róisín Marie Murphy, Stella Maris i Yo La Tengo, entre molts d'altres.

A més, cal sumar el Primavera a la Ciutat, que se celebra a diversos espais els dies previs al festival (de dilluns a dimecres) i el diumenge posterior. I a la jornada inaugural gratuïta de dimecres 29 de maig actuaran Phoenix, Stella Maris, Tropical Fuckstorm, Ratboys i Maria Jaume.

ÚLTIMA HORA: Finalment, FKA Twigs no actuarà al Primavera Sound Barcelona 2024, encara que l'organització dona a entendre que ho intentarà l'any que ve. Tampoc podran actuar al festival Daniela Lalita, Milo J i Sandwell District, però s'uneixen al cartell Alcalá Norte, Legowelt, Mabel, nusar3000, Princess Superstar i Snow Strippers. I Amaarae canvia de dia: actuarà en la jornada de dijous en lloc de la de dissabte com estava previst.

Podeu trobar més detalls a la nostra guia completa del Primavera Sound o bé consultar la informació dels altres festivals que tindran lloc a Barcelona i Catalunya el 2024.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.primaverasound.com/ca
Adreça
Preu
325 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà