Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
‘Malson abans de Nadal’ a L'Auditori
Foto: May Zircus‘Malson abans de Nadal’ a L'Auditori

Viviu un concert de pel·lícula a L'Auditori

Aquest novembre ‘Malson abans de Nadal’ donarà el tret de sortida a un cicle de bandes sonores amb què sentireu (literalment!) les vostres pel·lícules preferides. Prepareu les vostres gales, que us espera la catifa vermella!

Escrit per
Contingut patrocinat
Publicitat

Us imagineu la vida sense aquelles cançons que han sigut la banda sonora dels vostres grans moments? És difícil imaginar una vida sense ritmes que ens marquin el dia a dia, i és difícil imaginar les nostres pel·lícules més preuades sense aquelles melodies i harmonies que les acompanyen. La música és una peça clau a l'hora d'explicar una història: sense que la imatge ens aporti cap informació, una progressió d'acords tant ens pot donar pistes per saber que el malvat de la pel·lícula s'apropa com pot omplir d'alegria l'èxtasis d'una escena final.


Us heu emocionat només pensar en aquella banda sonora que us fa sentir un autèntic còctel de sensacions? Doncs us esperen quatre vespres de pel·lícula que us portaran per les estrelles! L'Auditori ha preparat un cicle de bandes sonores emmarcat dins l'OBCPops, en què tant petits com grans gaudireu de la música d'emblemàtiques pel·lícules de Hollywood i musicals de Broadway interpretada en directe per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Que no hi falti ningú!


Els divertits temes de 'Malson abans de Nadal' seran els que iniciaran aquest cicle, que tindrà la seva traca final al maig amb 'Perseguit per la mort'. Us expliquem els èxits taquillers que us posaran la pell de gallina! Seguiu llegint...

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat