Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Viviu un concert de pel·lícula a L'Auditori

Viviu un concert de pel·lícula a L'Auditori

Aquest novembre ‘Malson abans de Nadal’ donarà el tret de sortida a un cicle de bandes sonores amb què sentireu (literalment!) les vostres pel·lícules preferides. Prepareu les vostres gales, que us espera la catifa vermella!

‘Malson abans de Nadal’ a L'Auditori
Foto: May Zircus ‘Malson abans de Nadal’ a L'Auditori
Per Contingut patrocinat |
Advertising

Us imagineu la vida sense aquelles cançons que han sigut la banda sonora dels vostres grans moments? És difícil imaginar una vida sense ritmes que ens marquin el dia a dia, i és difícil imaginar les nostres pel·lícules més preuades sense aquelles melodies i harmonies que les acompanyen. La música és una peça clau a l'hora d'explicar una història: sense que la imatge ens aporti cap informació, una progressió d'acords tant ens pot donar pistes per saber que el malvat de la pel·lícula s'apropa com pot omplir d'alegria l'èxtasis d'una escena final.


Us heu emocionat només pensar en aquella banda sonora que us fa sentir un autèntic còctel de sensacions? Doncs us esperen quatre vespres de pel·lícula que us portaran per les estrelles! L'Auditori ha preparat un cicle de bandes sonores emmarcat dins l'OBCPops, en què tant petits com grans gaudireu de la música d'emblemàtiques pel·lícules de Hollywood i musicals de Broadway interpretada en directe per l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Que no hi falti ningú!


Els divertits temes de 'Malson abans de Nadal' seran els que iniciaran aquest cicle, que tindrà la seva traca final al maig amb 'Perseguit per la mort'. Us expliquem els èxits taquillers que us posaran la pell de gallina! Seguiu llegint...

'Malson abans de Nadal' a L'Auditori

Malson abans de Nadal

'Això és Halloween, això és Halloween. Halloween, Halloween...' Qui no coneix aquesta cançó i qui no l'ha cantada mai dies abans de la nit més terrorífica de l'any? 

Aquest 29 d'octubre farà 25 anys que el director Henry Selick, el compositor Danny Elfman i el productor Tim Burton van estrenar aquesta obra mestra d'un stop-motion revolucionari. En aquesta pel·lícula tot és possible: fins i tot els habitants més aterridors del poble de Halloween acaben convertint-se en personatges dolços i tendres a través d’unes cançons convertides en hits indiscutibles de la història del musical cinematogràfic.

Ara, l'OBC i Lorenzo Ferrándiz com a director ressuscitaran tots els protagonistes de 'Malson abans de Nadal' interpretant la banda sonora en directe mentre vosaltres gaudiu d'aquesta meravellosa història a la gran pantalla. Serà el vespre ideal perquè els més petits vegin aquesta pel·lícula com mai. A més, les entrades dels menors de 18 anys tenen preus especials.

- 1, 2 i 3 de novembre. Des de 12 €.

Josep Vila Jover

Nadal a Broadway

Una benvinguda estrella! Un any més L’Auditori es capbussa en la màgia dels musicals per rebre el Nadal.

L’OBC es vestirà de gala per convertir-se en una orquestra del millor Broadway i ho farà dirigida pel jove director sevillà Alfonso Casado, i de la mà dels cantants Paulo Szot i Laura Osnes, el Cor de Cambra de Granollers dirigit per Josep Vila Jover i el Cor Jove Amics de la Unió, dirigit per Marta Dosaiguas Canal. Quin repartiment!

I espereu, perquè el repertori no es queda enrere. Gaudireu de les melodies més encomanadisses de tots els temps i vibrareu d'emoció amb títols indispensables del gènere musical més popular.


- 20 i 21 de desembre. Des de 12 €

Advertising
2001: Una odissea a l'espai

2001: Una odissea a l'espai

Acords llargs i intensos trencats per aquells famosos cops de timbala. Sabeu de quin moment de la pel·lícula estem parlant? Doncs dels seus primers minuts!

Estem segurs que Richard Straus no s'hagués imaginat mai que aquella espectacular peça musical que va escriure a finals del segle XIX es convertiria en un símbol de la història del cinema. I és que a part de les imatges espectaculars de l’espai, la pel·lícula va sorprendre per la utilització de la música simfònica, que cobreix pràcticament tot el metratge.

Les obres d’autors com György Ligeti o del mateix Strauss es van convertir en populars gràcies a la selecció musical que en va fer Stanley Kubrick fa exactament 50 anys i ara arribaran a L'Auditori directament de la galàxia. L'OBC dirigida per André Ridder, juntament amb el Cor Madrigal i el Cor Francesc Valls, interpretaran en directe aquesta espectacular banda sonora mentre la pel·lícula es projecta a la gran pantalla.

- 10, 11 i 12 de gener. Des de 12 €

Perseguit per la mort

Perseguit per la mort

Un tàndem de genis, una fusió d'arts i ments ben privilegiades que van treballar juntes en fins a set ocasions. La més destacada, segurament, aquesta.

Abans de treballar amb Alfred Hitchcock, Bernard Herrmann ja havia escrit la música de la 'Ciutadà Kane' i no va ser fins al 1959 que es va ajuntar amb el director britànic per donar a llum la banda sonora d'aquesta gran pel·lícula.

És un dels clàssics de Hitchcock i va ser produïda entre 'Vertigen' i 'Psicosi', dues altres obres mestres. Ara, l'OBC li retrà homenatge i posarà música a aquella mítica escena en què Gary Grant és perseguit per una avioneta.

- 1, 2 i 3 de maig. Des de 12 €

Advertising