Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

FLIC Festival 2020 [CANCEL·LAT]

  • Nens, Festivals
Maneres de llegir
Foto: Tristán Pérez-MartínManeres de llegir
Publicitat

Time Out diu

Activitat cancel·lada.

Fa 10 anys que el FLIC, festival de literatura i arts infantil i juvenil, treballa per fomentar la lectura des dels primers anys de vida i fer-nos gaudir dels llibres en família. En aquesta edició d’aniversari la programació dedicada a la canalla es concentra el dissabte 14 i està formada per una desena d’activitats que us posaran cap per avall, literalment! Ens referim a 'Maneres de llegir' que, emulant l’obra de Bruno Munari 'Ricerca della comodità in una poltrona scomoda', us animen a buscar la postura més còmoda o surrealista per llegir dalt d’una butaca.

Tots els sentits es posaran en marxa en tallers on els petits hauran de dibuixar allò que senten, deixaran volar la imaginació fent un cadàver exquisit, jugaran al veig-veig amb llibres bessons, resoldran un joc de pistes, i seuran a la butaca, es posaran els cascos i gaudiran de la literatura oral.

També hi trobareu un espai de descoberta per a infants de 5 mesos a 6 anys, així com una biblioteca portàtil. I a la Fira de Creació Literària hi trobareu llibres, obra gràfica i jocs de les principals llibreries de la ciutat. Una activitat gratuïta i per a tots els públics!

Escrit per
Erica Aspas

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
flicfestival.com/
Adreça
Preu
6,50 €
Publicitat
També t'agradarà