Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Libros sobre sexo para Sant Jordi
Shutterstock

5 llibres sobre sexe per regalar per Sant Jordi

No importa el gènere amb què us definiu o la vostra orientació sexual: hi ha propostes per a tothom

Escrit per
Rebeca Rodríguez
Publicitat

Encara no sabeu què regalar per a Sant Jordi? Us proposem 5 llibres i guies eròtiques per millorar la vostra vida sexual, resoldre dubtes o descobrir noves pràctiques. També us ajudaran a normalitzar els vostres cossos, el vostre sexe, les vostres emocions i desitjos, i la manera de viure. Així que preneu nota de les següents recomanacions. 

1. 'Clímax Club'. Una cartografia del plaer 

Climax Club. Una cartografía del placer
OberonClimax Club. Una cartografía del placer

Aquest llibre de Jüne Plã ofereix una infinitat d'il·lustracions com a guia per posar en pràctica en les vostres relacions sexuals, però sobretot aborda el sexe més enllà de la penetració. Us ajudarà a descobrir nous moviments i noves formes d'estimulació que us permetran donar i rebre plaer sense centrar-vos en el coit. Començareu coneixent a fons l'anatomia dels vostres sexes, els secrets de la vulva i el penis, les seves zones de plaer i com estimular-les. Aprendreu les millors tècniques d'una manera amena i divertida per gaudir en solitud, en parella o amb diverses persones. Poc importa el gènere amb què us definiu o la vostra orientació sexual. Aquest llibre és per a tots

2. '(h)amor', reflexions sobre relacions

(h)amor, reflexiones sobre relaciones
Continta Me Tienes(h)amor, reflexiones sobre relaciones

Deixeu-vos seduir per aquesta recopilació d'articles breus de l'editorial Continta Me Tienes sobre com ens relacionem amb tot allò sexo-afectiu. Podreu reflexionar sobre temes tan interessants com ara el poliamor, l'amor romàntic i l'asexualitat. (h)amor1 és el primer volum d'aquesta col·lecció de llibres de butxaca que reuneix alguns dels autors més destacats dins del món de la sexualitat i l'erotisme com Brigitte Vasallo, Miguel Vagalume i Virginia Mendoza.

La resta de títols tracten temes com la gordofòbia, les identitats sexuals dissidents i les migracions, i us ajudaran a desgranar qüestions com: És normal sentir gelosia? Com gestionar-la en una relació poliamorosa? I què en fem, de l'amor propi? Com estimar i ser feminista alhora?

3. 'Opening Up', la guia del poliamor i les relacions obertes

Opening up
VHFOpening up

Davant l'interès creixent pel poliamor i les relacions obertes, us recomanem aquest llibre de l'escriptora i directora de cinema X Tristan Taormino sobre el món de la no-monogàmia. L'obra, dividida en tres capítols, és una bona guia que us permetrà considerar quines relacions sexe-afectives voleu tenir, com crear-les i especialment, com mantenir-les.

Us endinsareu en l'experiència de les parelles no-monògames, dels swingers, els poliamorosos, els polifidels i els polisolters; i alhora, aprendreu a establir les bases de les vostres pròpies relacions: A quins reptes haureu d'enfrontar-vos? Com superareu la gelosia? Fins on arribareu, en les vostres relacions? Com ho explicareu al vostre entorn? I què en fareu, dels nens? Sens dubte, la guia definitiva per dir adeu a la monogàmia!

4. 'Sextories'

Sextories. Historias cortas con chicha
Café con lecheSextories. Historias cortas con chicha

Aquesta és una col·lecció de còmics per a adults interessats en la diversitat sexual. Amb aquestes històries curtes, d'alt contingut eròtic i, en molts casos, extremadament explícites, l'equip creatiu de 'Sextories' parla de temes com ara el sexe, la diversitat de gènere i, per descomptat, de llibertat i tolerància.

Atreviu-vos a submergir-vos de ple en cadascuna de les seves històries, oblideu-vos dels convencionalismes socials i perdeu les maneres. Erotitzeu-vos amb personatges reals i imaginaris. Fantasiegeu amb pràctiques, cossos i situacions totalment aliens a la vostra realitat. Exploreu i convertir-vos en algú diferent amb cada història. Per què posar límits a la vostra sexualitat?

5. 'Encantada de conocerme'

Encantada de conocerme
ZenithEncantada de conocerme

Admetem-ho, la nostra manera d'entendre el sexe i viure'l està influïda pels prejudicis de sempre… i així continuarà sent mentre continuem informant-nos a través del porno 'mainstream', les pel·lícules romàntiques o internet. Necessitem urgentment desaprendre allò que s'ha après per centrar-nos en l'únic que importa: sentir-nos còmodes, segures i gaudir al màxim del nostre propi plaer. 'Encantada de conocoerme' de Cristina Callao és un llibre per i aprendre a celebrar el nostre plaer, explorant-nos, coneixent-nos i volent-nos tal com som. Despullem-nos de falses creences i conreeu el vostre imaginari eròtic vivint una sexualitat plena i lliure!

NO T'HO PERDIS: Guia de Sant Jordi 2022 a Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat