Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquest bus nocturn fa un recorregut pels llums de Nadal de Barcelona

Vistes privilegiades del passeig de Gràcia, la Catedral i plaça Catalunya amb el Barcelona Christmas Tour

Escrit per
Mireia Servitje
Publicitat

Sou tan fanàtics de les llums de Nadal que us agradaria veure-les des del més a prop possible? De moment, si no és des d'un balcó, l'única manera que coneixem és la ruta nocturna en autobús de dos pisos que TMB ha tornat a organitzar enguany per descobrir els indrets i espais de la ciutat amb decoració i il·luminació nadalenca, mentre un guia a bord explica les tradicions nadalenques catalanes, en català, castellà o anglès.

Des d'on surt el bus de Barcelona Christmas Tour?

Les sortides del Barcelona Christmas Tour es fan en dos horaris de vespre, a les 18 h i a les 20.00 h, des de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya i les places ja es poden reservar.

TMB
Foto: TMB

Quin recorregut fa el Barcelona Christmas Tour?

El recorregut, que tindrà una durada de 90 minuts, permet gaudir del passeig de Gràcia (Casa Batlló, Pedrera), dels carrers RossellóCartagenaSant Antoni Maria Claret (Hospital de Sant Pau), Sardenya (Sagrada Família), Gran Via, carrers Castillejos, avinguda Meridiana (Teatre Nacional), carrer Almogàvers, passeig Lluís Companys (Arc de Triomf), passeig Picasso, avinguda Marqués de l'Argentera, passeig ColomPortal de la Pau (monument a Colom), Paral·lelRonda Sant PauGran Via, plaça UniversitatAragóBalmes i Pelai, per acabar de nou a la plaça Catalunya.

L’experiència del trajecte es pot complementar amb una bona ambientació musical amb la 'playlist' de cançons nadalenques creada especialment per a l’ocasió al perfil de TMB de Spotify.

Quant val?

L'entrada té un preu de 15 € pels adults de més de tretze anys, 10 € pels infants d'entre quatre i dotze anys mentre que pels menors de quatre anys és gratuïta.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2022 a Barcelona: guia completa

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat