Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El primer restaurant amb 'escape room'

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Era inevitable: Barcelona ja disposa d'un restaurant amb 'escape room'. Es tracta d'Enigmatium Room, que també té seus a Valencia i a Madrid. En Nacho Rodríguez, el seu responsable comercial, explica que «aquesta és una experiència integral, que posa en valor el fet que som l'únic restaurant amb 'escape room' d'Espanya. Tenim un restaurant amb espectacles de màgia i enigmes, i vam pensar que seria una combinació molt potent amb un 'escape room'". Com funciona, un sopar escapista a l'Enigmatium?

Doncs quan feu la reserva –el mínim són vuit persones, si sou parelleta potser us acoblen a un grup més gran– rebreu un mail encriptat tres dies abans de l'àpat. Desxifrar-lo, la primera prova, us confirmarà la direcció de l''escape room' (i us diran si l'heu encertat! No fos cas que acabeu en un lloc deixat de la mà de Déu!). Un cop arribeu al restaurant, i abans d'accedir-hi, un actor us explicarà una història enigmàtica –avancem que són uns nens isolats en un refugi– en la que es basarà l'escapada.

El sopar, esclar, tampoc no serà plàcid. Primer, perquè hi ha barra lliure (barra lliure en una 'escape room' és un concepte pertorbador!). I durant l'àpat, mitjançant dinàmiques de grup dramatitzades, es plantejaran preguntes als comensals que, un cop respostes, seran intercanviables per pistes durant la prova.

Després del sopar, es barra la sortida del local i comença l'aventura. Durant tota l'escapada, els participants estaran acompanyats per un actor, que els ajudarà fins que se'ls acabin les pistes. Rodríguez adverteix que aquí «hi ha un component més interactiu que en altres 'room escapes'. No només hauràs de superar proves intel·lectuals, sinó que també hi ha un component de prova física, d'interacció amb l'actor».

No us espanteu, això no és cap casa de l'horror i no hi ha espants truculents, com sí que passa a Ouija o Jigsaw, i d'altres 'escapes' de Barcelona (aquí en teniu una llista molt apanyada). «Poden fer l'activitat adults amb nens d'a partir de nou anys», expliquen. L'experiència –que pot ser per dinar o sopar– dura tres hores: dues a taula i una d'escapada una. El preu és de 40 € per adults i de 30 € a nens.

I si us preocupa què menjareu, aquest és el menú: entrants a compartir pica-pica amb croquetes, embotits ibèrics, pizza i nachos amb guacamole i pico de gallo, i un segon a escollir entre hamburguesa amb formatge i encenalls de parmesà o salmó fresc amb parmentier trufada i vinagreta de cítrics.

Enigmatium Room

Últimes notícies

    Publicitat