Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El tràiler Frozen 2 ja és fenomen viral: us deixarà gelats!

Hada Macià
Escrit per
Hada Macià
Publicitat

S'ha acabat l'espera! L'Elsa, l'Anna i el Kristoff tornen a l'acció amb el nou tràiler que ha llançat per sorpresa Disney de la segona part de 'Frozen'. Ara ja no hi ha dubte, podrem recuperar el súper hit que no vam deixar de cantar al 2013 quan vam conèixer per primer cop a la reina del gel. 'Frozen' va ser un abans i uns després per la reconeguda companyia d'animació i va esdevenir el film d'animació més taquiller de la història. ¿Serà igual amb aquesta segona part?

(ALERTA SPOILER) Al principi del tràiler, observem com l'Elsa s'esforça per perfeccionar els seus poders de gel, però no és l'única protagonista. Veiem que personatges com el Kristoff també es fan amb certa importància en aquesta nova producció. I no podia faltar l'Anna, que també apareix a un parell d'escenes. Sumat això, s'inclouen alguns personatges desconeguts i una nova banda sonora que esperem que estigui a l'altura de l'anterior.

L'estrena de la pel·lícula, segons s'anuncia el final de tràiler, serà al novembre d'aquest 2019. Esperem que Disney ens doni més pistes fabuloses, com aquesta, per conèixer una mica millor on desembocarà aquesta nova aventura. Coneixerem altres personatges protagonistes? La tardor tindrà un paper important en aquesta segona part? Qui sap qui serà el nou enemic... A veure si l'espera no se'ns fa massa llarga!

Últimes notícies

    Publicitat