Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La cançó de Rosalía i James Blake ja té videoclip

Hada Macià
Escrit per
Hada Macià
Publicitat

'Barefoot in the park' per fi té videoclip! Rosalía ha compartit avui a les seves xarxes socials el vídeo d'aquesta cançó, que va presentar fa 3 mesos amb l'artista britànic James Blake. Va ser ell qui fa tres dies va revelar que podríem gaudir de la versió en vídeo d'aquest 'hit', que a Spotify ja està a punt d'arribar a les 10 milions de reproduccions.

En aquest vídeo els protagonistes principals són nens, que apareixen jugant despreocupats. Això xoca amb el to malenconiós de la cançó, que atrapa fàcilment a l'oient per la seva suavitat. Es tracta d'un treball molt diferent a 'Con altura', la cançó que l'artista barcelonina va llançar la setmana passada juntament amb J. Balvin i que ha provocat reaccions oposades entre els fans a causa del seu toc 'reggaetoner'.

Sens dubte, la carrera de la Rosalía es troba en un molt bon moment. La reeixida artista va participar dilluns al Festival Lollapalooza a Xile, que durant tres dies va reunir prop de 250.000 persones. Un esdeveniment musical que la va sorprendre gratament al descobrir que els seus fans ja havien après la cançó 'Con Altura', quan no havia passat ni una setmana des del seu llançament.

NO T'HO PERDIS: Vols doblar un personatge de Mascotas 2?

Últimes notícies

    Publicitat