Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La col·lecció de jaquetes úniques fetes pel col·lectiu Top Manta

Escrit per
Marga Ortiz Isern
Publicitat

Atenció! Us fem saber que vint dels més grans artistes gràfics de la ciutat han dissenyat una sèrie de peces úniques per a la nova col·lecció de la marca dels manters de Barcelona. Però això no és el millor: els dissenys –'molons' i originals– se sortejaran en una loteria!

Els manters vendran al seu web butlletes de la Loteria Mantera; el sorteig se celebrarà el dia de Reis i s'hi rifaran vint caçadores texanes il·lustrades. Tots els beneficis que s’obtinguin amb la loteria es destinaran a oferir contractes als manters, amb l'objectiu que aquests puguin deixar la venda ambulant i treballar legalment. Les butlletes es podran comprar per 10 euros fins al 5 de gener, i els resultats del sorteig es faran públics al web el 6 de gener. 

Top Manta
Foto: Lluis Tudela

Els artistes gràfics que hi participen, de projecció internacional, són col·laboradors habituals de grans marques de la indústria de la moda que han triat treballar amb Top Manta per a reivindicar els drets dels manters de la ciutat. Entre els dissenyadors de les vint caçadores trobem Lyona, Ricardo Cavolo, Flavita Banana, Jor Ros, David de las Heras, Chamo, Oscar Medina, Titilamel, Guim Tió, Bernat Solsona, Vanila, Dsorder, Amaia Arrazola, Txemy, Marc Pallarès, Marina Esmeraldo, Reskate, Javi de la Riba, Olga Capdevila i Javi Royo.

Top Manta
Foto: Lluis Tudela

Cada creador ha dissenyat i pintat una caçadora (literalment) única, inspirada en històries que els han explicat els manters. Les peces de roba, doncs, recullen fragments de la vida dels treballadors del 'top manta', vivències del procés migratori i imatges que evoquen la vida mantera. 

NO T’HO PERDIS: descobreix més del projecte Top Manta

Últimes notícies

    Publicitat