Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les 6 joguines sexuals més famoses que pots comprar de rebaixes

Aquestes joguines supervendes revolucionaran la teva vida sexual… sense fer mal a la teva butxaca

Escrit per
Rebeca Rodríguez
Publicitat

Busques una nova joguina sexual i no saps quina escollir? Vols donar un revulsiu a la teva vida o vols viure noves experiències? A continuació trobaràs els productes eròtics més venuts ara rebaixats.

Succionadors, estimulació intensa i plaent

Si hi ha una joguina que estigui de moda és, sens dubte, el succionador de clítoris, un aparell meravellós capaç de proporcionar un orgasme excepcional, mitjançant una estimulació lleu però plaent. KUCHI és un dels succionadors estrella d'amantis, de mida compacta i ara a un preu súper rebaixat. A més, disposa de 9 modes de succió que combinats amb la suavíssima vibració del motor el fan infal·lible contra l'avorriment. I com que és submergible, podràs utilitzar-lo també a la banyera! 

KUCHI
AmantisKUCHI

Vibradors amb control remot, orgasmes a un sol clic

En canvi, si el que prefereixes és erotitzar les teves passejades o una cita romàntica amb l'excitació que en qualsevol moment la teva parella o amant polsarà el botó i et pujarà la calor entre les cames, prova el vibrador a distància Minou, que acariciarà amb sensualitat el teu clítoris i vagina i et farà pessigolles al perineu amb un sol clic. O bé deixa't portar per les diferents intensitats d'unes boles xineses amb comandament a distància. Prepara't per cedir a la teva parella el control dels teus orgasmes… El festival està garantit! 

MINOU
AmantisMINOU

Plaer anal 

Les joguines sexuals anals són de les més venudes a les botigues eròtiques. Hi ha una gran quantitat d'opcions per explorar el plaer anal: dildos, vibradors, boles tailandeses… Tant si encara no t'has llançat als plaers prostàtics com si ja ets un enamorat de l'assumpte, et recomanem que provis ADIN 2, un estimulador amb un excel·lent motor de vibració amb multifunció recarregable amb nou patrons vibratoris i un capçal oscil·lant de 90º, que no deixarà indiferent a cap pròstata. 

ADIN2
AmantisADIN2

Llenceria eròtica per a vetllades d'infart 

Si vols sentir-te una deessa de l'erotisme i petrificar qualsevol que et miri, et proposem diferents models de llenceria eròtica. El conjunt TAPATORU, un cosset amb lliga i mitges amb efecte trikini, serà ideal per a una vetllada d'infart. El sostenidor s'ajusta a la teva mida i la resta del body segueix en una sola peça amb una lliga que subjecta les mitges amb adorns de blonda. Amb aquest espectacular body a l'hora del joc et veuràs vestida, però aniràs nua… Una meravella! 

TAPATORU
AmantisTAPATORU

Diversió en parella

Si et cansa del missioner i et ve de gust provar experiències noves amb la teva parella, et suggerim dues opcions per a capgirar la teva vida sexual: un gronxador per practicar sexe a qualsevol estança de casa teva, gaudint de posicions impossibles d'una manera còmoda i sense igual. O bé un kit de llit per lligar o lligar-te al matalàs, sense instal·lacions complicades ni riscos, per poder dur a terme les teves fantasies sexuals més agosarades. 

KIT DE CAMA ÁTAMA FÁCIL
AmantisKIT DE CAMA ÁTAMA FÁCIL

Lubricants eco i de proximitat 

L'ús de lubricants és bàsic per tenir relacions sexuals plaents i millorar la teva vida íntima. Si, a més, vols tenir a mà un lubricant que respecti el medi ambient i sigui sostenible, et recomanem que optis per 'Desliz!' i 'Bacanal', 100% naturals, ecològics i vegans. Un dels seus models més interessants és Desliz! d'aigua, un lubricant íntim ideal per a l'ús amb joguines eròtiques de qualsevol material, 100% compatible amb preservatius, perfecte per a l'ús com a lubricant íntim vaginal i bàsic per complementar i facilitar les relacions sexuals. Sense olor ni gust, no taca, és totalment hipoal·lèrgic i altament hidratant i deixarà la teva pell suau fins i tot després de la seva total absorció. I si has pensat que el sexe anal és massa complicat, deu ser perquè encara no has provat Bacanal Forte, un lubricant enriquit amb àloe vera, aporta un extra d'hidratació i elasticitat a la teva pell perquè dilatar sigui fàcil i plaent.

NO T'HO PERDIS: Les millors escenes de sexe del cinema

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat