Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre a Barcelona la primera botiga ambientada en l'univers Harry Potter

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Si no us sonen a xinés conceptes com 'alohomora', elf domèstic o 'quidditch', aquest és l'article que us alegrarà el dia. I és que si ets amant de la saga Harry Potter no pots continuar amb el que estàs fent sense saber que a Barcelona tens l'única botiga de l'Estat especialitzada en la saga de mags més taquillera i 'best-seller' de la història. 

Com si del mateix 'Diagon Alley' es tractés, la botiga agafa el nom de 'Carreró de Muggles' (fent referència al seus compradors ja que 'muggle' és tota aquella persona que no es maga, és a dir tu, jo i el de més enllà). "Hi podem trobar des de l'escombra Nimbus 2000 fins a un comandament a distància de la televisió en forma de vareta del Harry Potter" ens explica la dependenta que també va vestida com si d'una alumna de Hogwarts es tractés. Acompanyat de la banda sonora de la saga i envoltat de capes, relíquies i llibres, a 'Carreró Muggle' t'endinses en el món fantàstic de J.K Rowling només obrir la porta o (pels més fans) només travessar la paret de l'andana nou i tres quarts.

El fenomen Harry Potter segueix més viu que mai després de 20 anys de la publicació del primer llibre (sí, per increïble que sigui, va ser un èxit literari abans que cinematogràfic) i la mostra està en l'obertura de botigues com el 'Carreró de Muggles' (Galeries Maldà, Portaferrissa, 22) o la ja coneguda cafeteria, Pudding Bar (Diagonal, 515).

Últimes notícies

    Publicitat