Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

On està Wally?... ara a Google Maps

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Primer va ser PacMan, després Mario Bros i ara és el torn de Wally. Google sap bé que sempre és garantia d'èxit recuperar els jocs que han fet història, que ens fan rememorar vells temps i que ens recorden que no hi ha efectes especials ni 3D que superin el repte de buscar a un jove amb ulleres i samarreta a ratlles entre la multitud. Amb motiu de l''April Fools'Day' (el dia dels sants innocents d'Estats Units), Google Maps ha llançat en la seva pròpia aplicació un joc per trobar a Wally en diferents llocs del món.

El tret de sortida per trobar a Wally es dóna enmig dels Andes i segueix al llarg dels cinc nivells per Hollywood, Corea del Sud i fins i tot a 'La Tomatina' de Bunyol. Nosaltres també esperàvem trobar unes Rambles en ple juliol; és un escenari perfecte per perdre-hi algú entre souvenirs, olor a paella i gent, molta gent.

'La Tomatina' en '¿Dónde está Wally?'

Si a la teva habitació hi havia algun dels llibres de Wally, sabràs que aquest personatge de dibuixos sempre perviu amagat enmig del caos il·lustrat acompanyat de la seva inseparable amiga Wenda, el seu fidel company Woof, el mag Barbablanca i el dolent de la pel·lícula, Odlaw. Ells també l'acompanyen en aquest joc. Això sí, solament trobant el Wally podràs passar els nivells d'aquest minijoc amb l'avantatge que aquí pots fer zoom i en els llibres no.

Perquè sabem que és millor que ho provis que seguir llegint, no dilatis més el teu retrobament amb aquest joc dels vuitanta i dóna-li al Maps. En la cantonada esquerra de la pantalla veuràs que Wally t'està esperant, li dónes click, quatre instruccions i a jugar!

Si aquesta notícia t'ha despertat tal nostálgia dels vuitanta que ja sona en el teu cap 'Devuélveme a mi chica' d'Hombres G, no deixis de visitar els 10 productes que et tornaran als anys 80.
 

'¿Dónde está Wally?'

Últimes notícies

    Publicitat