Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Òperes de Verdi, Mozart i Puccini gratis aquest abril

La plataforma de 'streaming' OperaVision ha ampliat el seu programa en línia gratuït

Huw Oliver
Escrit per
Huw Oliver
Publicitat

Si sempre us ha intimidat la possibilitat d’anar a l’òpera (roba de luxe i seients cars, oi?), aquí teniu l'oportunitat de sucar els peus en els clàssics des de la comoditat de la vostra habitació.

La plataforma de 'streaming' OperaVision ha ampliat el seu programa en línia gratuït arran del bloqueig global i acaba d’anunciar 'streams' dos cops per setmana a partir del 3 d’abril. Aquest mes, el tema és Itàlia, el bressol de l’òpera, i la seva influència continuada arreu del món.

Això vol dir que podeu esperar obres de grans compositors com Verdi i Puccini, representades per conjunts de tot el món, des de Parma a Pequín, així com Mozart cantat en italià a Londres, Rossini en francès a Pesaro i Gluck en italià a Venècia.

Ens sorprèn especialment la meravella del repartiment vestit a l'estil Armani de la producció de Jonathan Miller de 1995 del 'Così fan tutte' de Mozart i Da Ponte, tornat a veure al Royal Opera House de Londres el 2010, i dues produccions recents del Festival Verdi de Parma 2019, disponibles en línia per primera vegada: 'I due Foscari', protagonitzada pel baríton Vladimir Stoyanov com el Doge de Venècia, i 'Nabucco', protagonitzat pel baríton mongol Enkhbatyn Amartüvshin.

Per veure la programació completa visiteu operavision.eu

NO T'HO PERDIS: 10 concerts filmats inoblidables per veure a casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat