Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out

Time In! Continuarem inspirant-te (a casa)

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Time Out va néixer per dir-li a la gent que sortís, per recomanar les millors obres, restaurants, exposicions, pel·lícules, per estimular les relacions socials, el contacte, la vida al carrer. Tant és així, que portem el sortir a la marca: 'Out'. 'Time Out'. De sobte, però, tot ha canviat i ens hem de quedar a casa.

Mentre duri tot això, hem decidit adaptar-nos, canviar per continuar sent útils a la ciutat i la seva gent. Us continuarem recomanant coses i donant-vos idees. Continuarem inspirant-vos, però ho farem tenint en compte que esteu/estem passant la major part del temps dins de casa. Esmolarem l'enginy i us ajudarem a descobrir les mil i una coses que es poden fer des de casa.

A tots aquells que us esteu veient obligats a tancar els vostres locals, volem dir-vos que estem al vostre costat, com sempre hi hem estat. Vosaltres milloreu aquesta ciutat amb els vostres bars, restaurants, teatres, sales de concerts, cinemes, botigues, galeries, museus... No tingueu cap dubte que el dia que torneu a obrir serem els primers a fer-ho saber i a animar els barcelonins a tornar-hi. Junts reactivarem Barcelona.

I sí, tocarem la marca. Mentre duri aquesta situació excepcional, 'Time Out' serà 'Time In'. Farem versió digital de la revista perquè no us calgui sortir al carrer per aconseguir-la, mantindrem el web actualitzat com sempre, canviarem l'enfocament de les nostres xarxes socials, i farem el que faci falta per continuar complint la nostra missió. Ens seguiu?

Últimes notícies

    Publicitat