Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Castell de Cardona
Foto: ShutterstockThe castle of Cardona, Catalonia, Spain

Un castell de Catalunya, el tercer més bonic d’Espanya segons Lonely Planet

Aquest és el veredicte d'una enquesta feta entre més de 60.000 respostes de viatgers

Escrit per
Mar Baró
Publicitat

Som terra de castells i ho reivindiquem poc. La prestigiosa guia de viatges vol posar-hi remei i per això cada any elabora rànquings per donar idees i reconèixer la bellesa del nostre país. L'últim que ha encarregat als seus lectors és el dels castells més bonics de l’Estat espanyol i se n'ha colat un de català entre el seu 'top five'. L'imponent fortificació i castell de Cardona s'ha posicionat al pòdium, concretament en una molt disputada tercera posició.

El primer lloc se l'ha emportat el de Loarre (Osca), un castell que sembla extret d'un conte dels germans Grimm. El segon ha recaigut en l'espectacular Alcázar de Segòvia. I la tercera posició l'han reservat per un castell que és a la vegada mirador, hotel i considerat una de les fortaleses medievals més importants de CatalunyaSituat dalt d'un turó amb un gran domini visual, la seva ubicació respon a la necessitat de controlar el Salí i la vall del Cardener. Celebrem la seva bona posició en la llista del Lonely Planet i ens l'apuntem com un dels destins imprescindibles que podem fer amb l'aixecament del confinament comarcal.

NO T'HO PERDIS: Els jardins més bonics i singulars de Catalunya

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat