Art Nou 2022
Foto: Rafael Arocha
  • Què fer

Art Nou 2023

L'art també pot ser de proximitat!

Rita Roig
Publicitat

Time Out diu

El panorama artístic de L’Hospitalet bull per la 12a edició d’Art Nou, el festival d’art emergent que posa en contacte els joves artistes, el mercat de l’art i les galeries i ofereix al públic exposicions gratuïtes de tota mena.

Aquest any s’ha programat trenta-quatre exposicions de prop de cinquanta artistes i un extens programa d’activitats com performances, projeccions i accions a galeries, entre d’altres. Tot això a les següents galeries: Ana Mas Projects, El Sielo, etHALL, FASE, Fundació Arranz-Bravo, L21 Barcelona, NoguerasBlanchard, Raccoon Projects i Tangent Projects.  

Pel que fa a les activitats, cal destcar una visita comentada a l’exposició “Less than container load”, a càrrec de l’artista i la comissària, a la galeria NoguerasBlanchard, el dijous 13 de juliol, a les 18 hores.  

A més, el dia 26 de juliol tindrà lloc la Ruta Art Nou de L’Hospitalet, oberta al públic general, per navegar entre galeristes i artistes pels següents espais artístics de la ciutat com Raccoon Projects, El Sielo, etHALL, NoguerasBlanchard, Ana Mas Projects i L21 Barcelona. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia a artnou@artbarcelona.es

El festival s’acabarà l’1 de setembre, amb l’acte de clausura i l’entrega del Premi ICUB 2023, concedit per La Capella.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
artnou.net/es/inicio/
Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà