Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bizarre Escape Room

  • Què fer
  • El Poble-sec
Bizarre Escape Room
Bizarre Escape Room
Publicitat

Time Out diu

Escape room del Poble-sec que us farà entrar a una botiga de joguines i a un circ molt especials

El 2 de gener de 2018 obria aquest escape room fruit de la passió de cinc amics pels jocs d'escapament en viu. Hi trobareu dos jocs, 'Circus' –durant la darrera dècada el Circus Bizarre ha patit una forta davallada de públic. El director del circ, Felix Amagatto, ha pres una polèmica decisió per intentar fer el show més atractiu i així recuperar l'interès dels espectadors– i 'Toys' –La botiga de joguines del Carrer del Gat Amagat és una de les més emblemàtiques del barri, però el botiguer té comportaments estranys i misteriosos i cada cop són més els infants que troben a faltar aquelles joguines que havien deixat reparant.

Que els noms dels jocs no us confonguin, no són sales pensades per a nens. L'edat mínima per poder jugar és de 16 anys, sempre que en el grup hi hagi mínim un integrant que sigui major d'edat. No obstant, hi ha excepcions i poden participar menors sempre que el grup estigui format principalment per adults.

Els preus no varien en funció del nombre de jugadors com a altres escape rooms, sinó de la franja horària en la qual jugueu.

Detalls

Adreça
Blesa, 24
Poble-sec
Barcelona
08004
Transport
M: Paral·lel (M: L2, L3)
Preu
Matins de dl. a dv.: 55€ - Tardes de dl. a dv: 65€ - Caps de setmana i festius: 75 €
Horaris
De 10 a 22 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà