Mercat de Sant Antoni
Mercat de Sant Antoni

Guanyeu 1.000 euros al mercat amb el gastrochallenge de Nadal

Com porteu els vostres coneixements culinaris? Time Out i Mercats de Barcelona organitzem dos gastrochallenge d'allò més divertits, un per a joves i un altre per a famílies. Apunteu-vos-hi i guanyeu el premi més 'foodie' de Nadal!

Time Out en col·laboració amb Mercats de Barcelona
Publicitat

Si sou uns nòmades de mercats, no deixeu que entri ningú a la cuina mentre prepareu el dinar o, simplement, teniu un paladar estricte, hem preparat un esdeveniment que us farà sentir com a casa.
Time Out i Mercats de Barcelona us portem dos gastrochallenge, un per a famílies i un altre per a joves, presentat per Long Lie Xue, perquè compartiu els vostres coneixements gastronòmics, us ho passeu d'allò més bé i opteu a un premi molt suculent: 1.000 euros per gastar al Mercat de Sant Antoni.
Els gastrochallenge tindran lloc al fossat del Mercat de Sant Antoni el dissabte 18 de desembre, la sessió per a famílies serà a les 11 h del matí i la de joves el mateix dia a les 18 h.
Us preguntarem sobre receptes, sobre preus de mercat i sobre temes culinaris que, si sou uns autèntics foodiesben segur que encertareu.
Animeu-vos i apunteu-vos-hi a través d'aquest formulari de participació i consulteu aquí les bases legals. Ens veiem al mercat!

Un premi irresistible

Un gastrochallenge com el que us presentem no podia tenir un altre premi que aquest: 1.000 euros per gastar en els establiments del Mercat de Sant Antoni per a cada guanyador de cada una de les dues sessions.
Us imagineu quant podreu omplir el cistell amb un premi així?
El Mercat de Sant Antoni és un dels mercats més grans de Barcelona i, des de la seva rehabilitació, acabada el maig de 2018, torna a ser un nucli social i gastronòmic amb molta vida.
Les verduleries, fruiteries, xarcuteries, peixateries i tots els establiments del Mercat de Sant Antoni us donaran la benvinguda perquè gaudiu d'aquest superpremi!
Un mercat on a més de trobar proximitat i qualitat en els seus productes, us emmirallareu amb l'arquitectura.

Sou tan foodies com dieu ser-ho?

S'ha acabat presumir, ara és l'hora de demostrar.
En aquest gastrochallenge en forma de quiz us esperen preguntes molt gustoses. Des de cultura general foodie a preus dels aliments, receptes... I per formular-les, res millor que tenir presentadors tan foodies i divertits com en Long Lie Xue, que conduirà el gastrochallenge de joves amb el seu humor habitual. Cada pregunta tindrà 4 possibles respostes. Estigueu atents! 

Tothom al mercat!

Joves i famílies, us hem convençut per participar-hi?
Doncs no badeu i apunteu-vos-hi. Podeu fer-ho en equips de 4 a 6 persones per a la sessió que us interessi: la sessió familiar el dissabte 18 de desembre a les 11 h del matí o la sessió per a joves el mateix dia a les 18 h de la tarda.
A part d'això, l'únic requisit és moltes ganes de passar-vos-ho bé perquè us assegurem que serà un gastrochallenge divertit, sorprenent i amb molt bon rotllo.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat