Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Moritz
Foto: Moritz

Ja hem tastat la nova Moritz Alkimia by Jordi Vilà!

El reconegut xef ha ideat amb Moritz una nova cervesa fresca i de temporada per donar un toc especial i exclusiu a qualsevol cita gastronòmica. La podeu tastar fins al setembre!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

És matemàtica pura: les fusions sempre sumen i la fórmula que ens proposa Moritz, la primera cervesa de Barcelona des de 1856, és d'un resultat excel·lent! El seu director gastronòmic i guanyador d'una Estrella Michelín, el xef Jordi Vilà, també està als fogons dels restaurants Alkimia i Al Kostat, a tocar de la Fàbrica Moritz Barcelona, i d'aquesta estreta relació ha nascut la nova Moritz Alkimia by Jordi Vilà: una cervesa fresca, d'edició limitada i de temporada que és capaç d'arrodonir qualsevol pla.
La Moritz Alkimia by Jordi Vilà no és una cervesa qualsevol: està creada al cel per gaudir-la a la Terra, pensada per assaborir en qualsevol situació a la qual vulgueu aportar un toc especial. Aquesta nova proposta és una cervesa gastronòmica de forma inherent, ja que porta la firma del seu xef reputat, però la trobareu als vostres locals de confiança: la Fàbrica Moritz Barcelona, Casa Moritz i el Bar VelódromoTeniu ganes de saber com està feta i com assaborir-la? Continueu llegint i feu boca...

Un xef molt cerveser
Foto: Moritz

Un xef molt cerveser

Jordi Vilà i el seu amor per la gastronomia van molt més enllà de la seva vinculació amb tots els locals 'foodies' de Moritz a la ciutat des dels seus inicis. Està al capdavant del fogons del restaurant Alkimia, amb el qual va aconseguir una Estrella Michelín, i també s'encarrega dels d'Al Kostat: tots dos restaurants situats porta a porta amb la Fàbrica Moritz Barcelona. El 2021, el xef fins i tot va rebre el Premio Nacional de GastronomíaJordi Vilà és, sens dubte, sinònim de Barcelona, Moritz i qualitat culinària... degusteu aquest combo!

Un gust únic
Foto: Moritz

Un gust únic

Elaborada a partir de malta d'ordi, llúpol, aranja, chili, cardamom, alga i sal, la Moritz Alkimia és una cervesa de color daurat clar amb una escuma blanca, esponjosa i abundant. D'aquelles que et dibuixen un bigoti ben eixerit!
Al nas destaquen les aromes cítriques provinents de l'aranja i unes notes que ens transporten a la mar gràcies a l'alga i la sal.
Gaudiu de la seva lleugera sensació picant i salada, amb un final amarg i sec! Fresca i ideal pels dies de calor que venen.

Publicitat
Com i on assaborir-la
Foto: Moritz

Com i on assaborir-la

Una cervesa tan fresca com aquesta és ideal per degustar en els mesos de bon temps, i per això estarà disponible fins al setembre. La podreu trobar en versió de 25cl i 50cl a la Fàbrica Moritz Barcelona, Casa Moritz i el Bar Velódromo.
Però si la vostra ocasió especial és a casa, també la podeu aconseguir en ampolla d'un litre a la Moritz Store, la botiga online de Moritz i per delivery a través de les plataformes Glovo, Uber Eats i Just Eat.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat