La Flama del Canigó

Què fer, Festivals
La flama del Canigó
Foto: Ajuntament de Barcelona

Time Out diu

Es tracta d'un dels esdeveniments més carismàtics de tots els que envolten la màgica nit de Sant Joan. La Flama del Canigó, que encén les fogueres de Sant Joan de pobles i ciutats del territori català, arriba a Barcelona. Foc, música, ball i coca són els protagonistes de la festa, que fa a la ciutat. Enguany, però, les celebracions seran diferents a causa de les mesures de distanciament social. L'acte de la rebuda de la flama es farà a la plaça del Rei a les 18 h i només s'hi podrà accedir amb invitació.

Com és tradicional, hi haurà l'encesa del peveter, i els representants de cada barri agafaran la seva flama per encendre els foguerons.

Recordem que les fogueres de la nit de Sant Joan tal com les coneixem no estaran permeses, només els foguerons correctament encerclats amb un espai com a màxim 1 metre quadrat, i amb un aforament reduït i controlat i els permisos corresponents.

Les platges també romandran tancades per evitar les aglomeracions tradicionals de cada any. Només s'hi permetran petits actes i activitats online.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers