Un aperitiu... no tan clàssic


És migdia, el sol comença a escalfar i el cos us demana una pausa i picar alguna cosa. És el moment ideal per fer una parada, seure a la fresca i començar un d’aquells vermuts que s’allarguen sense pressa. A casa nostra, és fàcil omplir la taula per convertir aquest moment en tot un festí. Tot comença amb unes bones patates fregides, que cruixen a cada mos, i unes olives, arbequines, farcides, adobades... Tenim on triar! Afegiu també unes bones ametlles de Reus, crues, salades o torrades. I, després, animeu-vos a obrir llaunes! Que no hi faltin unes bones escopinyes, amb llimona i el seu toc de pebre o amb una bona salseta del Maresme, uns musclos en escabetx i unes anxoves ben saladetes (si són de l'Escala, millor!). El vermut es converteix en un moment compartit que té gust d'estiu, a calma i a bona companyia.
I aquí és on entra Gin MG, la ginebra de casa, elaborada artesanalment a Vilanova i la Geltrú des del 1940. La seva recepta clàssica London Dry no busca sofisticacions: ofereix un sabor sec, fresc i autèntic, perfecte per transformar qualsevol vermut en un moment per recordar.