Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 1. IED Barcelona, Design
  IED Barcelona
 2. IED Barcelona, Design
  ShutterstockFundació Miró
 3. IED Barcelona, Design
  Foto: ShutterstockPavelló Mies van der Rohe
 4. IED Barcelona, Design
  ShutterstockMedia-TIC Barcelona
 5. Glòries, DHUB, Torre Glòries (hi res)
  Foto: ShutterstockDHUB, Torre Glòries

Participa en el nostre mapa de la Barcelona de disseny... Té premi!

Si t’apassiona el disseny i Barcelona, explica’ns quins tres llocs són per a tu fonamentals a la ciutat i entraràs en el sorteig d’un curs d’estiu a l'IED Barcelona

Time Out en col·laboració amb IED Barcelona
Publicitat

Trobes a faltar passejar per Barcelona? Tornaràs a recórrer el seus carrers i a visitar el seus llocs emblemàtics, carregats de disseny i història. Mentrestant, et proposem una idea que t'encantarà…

Inspiradora i creativa, la nostra ciutat ha estat bressol, centre neuràlgic, lloc de trobada i punt de visita imprescindible per a dissenyadors de diferents disciplines procedents de tot el món. La seva petjada es pot seguir en una infinitat de llocs, des d’edificis, museus, galeries i centres d’art fins a botigues, restaurants, vestíbuls o patis de veïns i racons impensables (com a mostra... les fotos del carrusel superior!). Però, creus que els coneixes tots?

Per tal de descobrir-los, ubicar-los en un mapa i, a més, fer-ho entre tots, et proposem aquest concurs, en col·laboració amb l'IED Barcelona Escola Superior de Disseny. La idea és que destapem els secrets millor guardats de la Barcelona del disseny perquè, quan puguem sortir de nou, la recorrem amb sorpresa, descobrint tot allò que ens havíem perdut.

Per participar només cal omplir abans del 10 de maig el formulari que trobaràs a continuació, i dir-nos els tres llocs de disseny que no poden faltar en el mapa. I el millor de tot és que entre tots els participants sortejarem un dels cursos d’estiu actius de l'IED Barcelona, un dels centres de la nostra ciutat més implicats amb el disseny, amb dues seus que són en sí mateixes peces a destacar. Segueix llegint (i no oblidis consultar també les bases legals), perquè ho expliquem tot amb més detall. Recorda també triar el curs que t'agradaria realitzar!

El mapa
Shutterstock

El mapa

Un cop hagi acabat el concurs, crearem un mapa digital de Barcelona i marcarem amb un punter d’ubicació tots els llocs que ens hagueu indicat. Així, a més del nom, tindreu l’adreça completa i les indicacions de com arribar. Estarà enllestit a finals de maig i el publicarem al web i a les nostres xarxes socials.

El premi
IED Barcelona

El premi

El guanyador podrà escollir el curs d’estiu que més li agradi entre tots els que estiguin actius aquest 2020 al web de l'IED Barcelona. L’oferta és realment àmplia i temptadora, amb programes introductoris, professionals, avançats o fins i tot, juniors. Les propostes són molt variades: des de disseny d’interiors, packaging, disseny gràfic, de moda o de joies a fotografia de moda o assessoria d’imatge. També compta amb propostes relacionades amb el pensament del disseny en àmbits com el Service Design o el Design Thinking.

Publicitat
L’escola
IED Barcelona Point Two

L’escola

IED Barcelona, Escola Superior de Disseny, és un laboratori viu d’innovació, un espai trencador, on tot es qüestiona per tal d’investigar com millorar la vida de les persones. És un network internacional de creativitat. La seva metodologia d’ensenyament es basa en la creació de projectes amb empreses reals, perquè és la millor manera per avançar en la investigació i el desenvolupament de propostes innovadores. A més de la seu principal, que va obrir les seves portes a Barcelona l’any 2002, aquest 2020 han inaugurat l'IED Barcelona Point Two, dedicat a la investigació aplicada al disseny i a formar als futurs creatius en consonància amb les realitats del mercat del segle XXI.

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat