Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Passatgers, al mercat!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

© TXELL ALARCON

Passatgers, al mercat!

Un mercat de disseny amb filosofia de proximitat

Per Màrqueting Time Out
Advertising

L’Estació de França és l’espai inspirador que va impulsar un nou mercat a la ciutat: l’Estació Disseny Barcelona. Va néixer amb una filosofia al darrere que analitza el consum actual, aposta per la producció local i de proximitat, i s’inclina per aplegar creadors de casa, amb idees grans dirigides a un públic petit i proper. La quarta edició serà els dies 10 i 11 de juny i, a més de ser un punt de trobada amb dissenyadors i artistes, vol esdevenir tota una festa.
Hi haurà espais d’exposició i venda, food trucks i gastronomia, DJs marcant el ritme i chill out per gaudir de l’ambient. Com a novetat, en aquesta edició, a més, s’inaugura l’Espai Moritz, una zona exclusiva on s’aplegaran una sèrie de dissenyadors emergents de Barcelona, que presentaran les seves propostes d’estiu. En aquest espai, a més, també es podrà gaudir d’una programació de concerts i música en viu, amb artistes locals, per dinamitzar l’escena musical. I tot plegat a un mòdic preu i amb una consumició de cervesa inclosa. Prepara l’equipatge i no perdis l’ocasió d’estrenar-te com a passatger en un mercat! ■

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising