Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un bon hàbit

Quan sortiu de la feina, el que més us ve de gust és fer unes birres amb els companys? Feu l’‘afterwork’ amb una Moritz!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

la jornada laboral es fa eterna? Si la feina ens surt per les orelles, l’únic que ens reconforta és pensar en la Moritz fresqueta que ens prendrem quan sortim de treballar. Aquest moment de desconnexió amb els companys hauria d’estar inclòs al contracte, ja que és la millor manera de crear bon ambient i d’oblidar les petites picabaralles que poden sorgir en el dia a dia.

Tot i que pot semblar una cosa moderna i hipster, anar de canyes amb els col·legues d’oficina no és res nou; aquest hàbit tan popular té tants anys com anys té la jornada laboral. Darrerament, però, l’hem rebatejat com a afterwork: una iniciativa d’origen anglosaxó que ha traspassat fronteres i que ha esdevingut tota una cultura. De fet, són molts els locals d’oci que promouen una happy hour per als treballadors que surten de la feina, oferint descomptes en la beguda en una franja de temps determinada. Barcelona també s’ha sumat a aquesta tradició, i és que els beneficis de l’afterwork estan més que demostrats: fomenta la companyonia, millora el rendiment i ens fa la sensació que la setmana és més curta.

Després d’una intensa jornada laboral, no hi ha res millor que anar al vostre bar de referència, demanar unes Moritz i deixar enrere les preocupacions. Si vosaltres tampoc renuncieu a aquest moment de catarsi col·lectiva al voltant d’unes birres, brindeu pel bon rotllo amb una Moritz, la cervesa que va portar la cervesa a Barcelona i, amb ella, alguns hàbits que ens reconcilien amb el món. I recordeu, queda prohibit parlar de feina!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat