Recordeu el mític i fundacional Inòpia del carrer Tamarit? Va ser aquell gastrobar precursor dirigit per l'Albert Adrià i en Joan Martínez que va enamorar als barcelonins i va fer que en John i la Karen de Wyoming estiguessin disposats a travessar un oceà per devorar-les. Doncs, quinze anys després, en Joan obre l'Aüc a El Putxet.
A la carta, tres menes de macarrons, cinc tapes clàssiques, quatre amanides i entrepans, sis opcions de xup-xup i tres postres. Igual que en John i la Karen de Wyoming, però sense haver de travessar un oceà, nosaltres devorem la russa amb ventresca confitada a casa i acompanyada d'una maionesa amb centelleigs de taronja. Claven plats aparentment senzills com unes patates gallegues fregides amb salsa brava i allioli o uns calamars a la romana que gairebé es desfan a la boca, tendríssims i d'arrebossat fi. La delicadesa continua amb l'albergínia fumada amb dashi i aromatitzada amb menta i es consolida amb el lluç en salsa verda, que té una textura que ens recorda a la de les cocotxes. Parlant de records, les mandonguilles amb sípia ens teletransporten a la cassola de l'àvia. Per les postres ens quedem al passat. El flam de xocolata, sense ou ni lactosa, és una espècie de Danet casolà excels. Local amb terrassa.