[title]
A la platja del Bogatell, a Can Fisher, inaugurat l'estiu del 2017, hi trobareu una oferta culinària basada en arrossos de mar i de muntanya i productes de Km 0. I redeu, que rebons que són els arrossos de Can Fisher. Que el cuiner sigui un crac i del barri –en Cesc Roca és del Clot– segur que hi influeix. Aconsegueix una cosa tan complicada com que vora mar et vingui de gust arròs de carn. El de pollastre del prat i costella de vedella amb carxofes és un festival de sabor, aroma i potència, amb un socarraet impregnat de brou de pollastre i col·lagen de la vedella (els de mar són igual de bons, però amb fumet de peix de llotja i suc de cap de gamba és fàcil encertar-la). Si el típic valencià us diu que això és arròs amb coses, responeu-li: sí, amb coses bones. Els plats de la seva carta estan elaborats amb productes de proximitat, com el peix i el marisc fresc del dia i les verdures ecològiques. L'emplaçament, just damunt de la sorra, ofereix una perspectiva immillorable del litoral barceloní.