Inaugurat l'any 1899, Casa Guinart es va reinventar fa uns anys i ara és un dels punts de referència de la cuina catalana a la ciutat. Ubicat entre la Rambla i el Mercat de la Boqueria, aquest establiment és molt popular entre els venedors del mercat, així com entre els locals i visitants. David Moya juntament amb el xef Òscar Manresa, gran coneixedor de la Boqueria, portarà al Market el seu millor producte i la seva visió particular de la cuina catalana.
I en aquest cas, Manresa ha anat a buscar els èxits més populars de la nostra tradició, els més saborosos. Amb la base del monumental receptari 'Corpus Culinari de la Cuina Catalana', Manresa aplica el seu toc hedonista al producte selecte del mercat principal de Barcelona, amb uns petits girs de guió i unes presentacions que fan que t'hi abraonis. "La Boqueria és el frigorífic més gran de Barcelona, i farem allò que vingui al mercat", explica. A l'estiu, hi sovinteja cuina fresca com un bon empedrat amb un bacallà esqueixat de traca, per exemple. Això no impedeix que durant tot l'any hi hagi plats per sucar-hi pa. Uns bons canelons de rostit o un bacallà confitat fan estiu, Nadal o el que calgui. Casa Guinart aporta al Market cuina catalana amb mà de mestre i el millor producte de la Boqueria.
CARTA DE CASA GUINART
Entrants
Ostres del delta
Bomba de la Barceloneta
Patates de la costa 'brava'
Croquetes de pernil
Torrada amb llonganissa
Truita de patates al minut
Plats principals
Mandonguilles amb sípia
Pollastre de corral amb escamarlans
Entrepà de calamar de potera
Entrepà de fricandó
Botifarra amb mongetes
Gambetes fregides de la costa
Empedrat (amanida de bacallà)
Gambes a l'all
Fricandó de vedella amb bolets
Canelons de carn rostida
Macarrons amb marisc
Bacallà confitat a l'all torrat
Fregit variat
Pot de pop amb patates
Postres
Crema catalana cremada