[title]
La tapa com a filosofia de vida. Aquest és el concepte que explota el bullinià Albert Raurich –un dels caps pensants i creatius de la nissaga culinària de Ferran Adrià– al Dos Palillos i que li ha valgut l’Estrella Michelin. Què tenen en comú la tapa espanyola i la tapa asiàtica? Raurich ho mostra: dues gastronomies fusionades (espanyola i oriental) que fan servir palets per menjar.
Què hi trobareu al Dos Palillos? Dues barres (la més informal, a la carta i sense reserva, i la més gastronòmica) i, els protagonistes, dos palillos: per menjar, els orientals; per picar, els espanyols. Aquí veureu passar platets de peix amunt i avall amb elaboracions delicades i exquisides, molt pensades. Dues cultures unides per una eina que serveix d’excusa per explorar-ne les gastronomies. I han potenciat molt el seu servei de 'delivery', amb èxits de la casa com la costella de porc de Cal Rovira a l'estil cantonès, a la brasa.