Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dr. Zhang

  • Restaurants
  • Sant Antoni
  • preu 2 de 4
  1. Dr Zhang
    Foto: Scott ChasserottDr Zhang
  2. Dr Zhang
    Foto: Scott ChasserottDr Zhang
  3. Dr Zhang
    Foto: Dr. ZhangDr Zhang
Publicitat

Time Out diu

Què és un 'dumpling' –o una 'gyoza' o un 'bao' o un ravioli...– sinó una versió diferent del mateix? Aquell arquetips universal de peça de massa farcida (dieu-ne 'empanadilla' o farcellet o 'shaomai') que sovint es menja amb la mà i s'empasses d'una sola mossegada de plaer.

A Dr. Zhang s'han especialitzat en el farcellet xinès (encara que ells no ho siguin). I pots veure com et porten, de la cuina a taula, peces tant variades i poc ortodoxes com els farcits d'ànec o els fregits amb curri. No tenen cap problema a fer, per exemple, un 'wan ton' de Halloween farcit de carabassa, moniato, curry i salsa agredolça. La pasta és bona i casolana, el farcit fet amb cura.

Si hi ha algú amb autoritat a Barcelona per parlar de dumplings, és l'Èlia Caral: aquesta dissenyadora gràfica convertida en cuinera es va passar dos anys treballant a la Xina.“Quan vaig tornar, el 2012, sabia que volia fer alguna cosa amb el dumpling”, diu.

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Sepúlveda, 137
Sant Antoni
Barcelona
08011
Transport
Urgell (M: L1), Sant Antoni (M: L2)
Horaris
Dl. tancat. Dt. de 20.30 a 23 h. De dc. a ds. de 13.30 a 16 i de 20.30 a 23 h. Dg. de 13.30 a 16 h.
Publicitat
També t'agradarà