Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dr. Zhang

  • Restaurants
  • Sant Antoni
  • preu 2 de 4
  1. Dr Zhang
    Foto: Scott ChasserottDr Zhang
  2. Dr Zhang
    Foto: Scott ChasserottDr Zhang
  3. Dr Zhang
    Foto: Dr. ZhangDr Zhang
Publicitat

Time Out diu

Què és un 'dumpling' –o una 'gyoza' o un 'bao' o un ravioli...– sinó una versió diferent del mateix? Aquell arquetips universal de peça de massa farcida (dieu-ne 'empanadilla' o farcellet o 'shaomai') que sovint es menja amb la mà i t'empasses d'una sola mossegada de plaer.

A Dr. Zhang s'han especialitzat en el farcellet xinès (encara que elles no ho siguin). I pots veure com et porten, de la cuina a taula, peces tan variades i poc ortodoxes com els 'dumpling' farcits d'ànec o els fregits amb curri. La massa és casolana, i els farcits tractats amb rigor, cura i delicadesa. Si és temporada de bolets, podeu demanar 'gyozas' de bolets variats amb miso que son un mos de bosc delicat i en alta definició. 

Si hi ha algú amb autoritat a Barcelona per parlar de dumplings, és l'Èlia Caral: aquesta dissenyadora gràfica convertida en cuinera es va passar dos anys treballant a la Xina.“Quan vaig tornar, el 2012, sabia que volia fer alguna cosa amb el dumpling”, diu. Dr Zhang va obrir el 2018, i amb el pas dels anys ha portat la seva cuina cap a un terreny més autoral: a més dels 'dumplings', reuneixen un bon grapat de plats del sud-est asiàtic on hi introdueixen l'element farcellet. Per exemple, una sopa de fideus amb col xinesa, amb 'wantun' de pork i llagostins. La relació qualitat-preu és excel·lent. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Sepúlveda, 137
Sant Antoni
Barcelona
08011
Transport
Urgell (M: L1), Sant Antoni (M: L2)
Horaris
Dl. tancat. Dt. de 20.30 a 23 h. De dc. a ds. de 13.30 a 16 i de 20.30 a 23 h. Dg. de 13.30 a 16 h.
Publicitat
També t'agradarà