El Suquet de l'Almirall [TANCAT]

Restaurants, Marisc La Barceloneta
Recomanat
4 de 5 estrelles
1 de 5 estrelles
(2Comentaris)
El Suquet de l'Almirall
El Suquet de l'Almirall

Aquest local és tancat.

El passeig de Joan de Borbó és ple de gom a gom. I si no tingués l’objectiu clar, tornaria a casa cansat de l’estiu i l’ambient d’una Barceloneta que fa olor d’'aftersun'. Feia temps que volia anar a El Suquet de l’Almirall i hi arribo amb ganes de seure i tastar els plats d’en Quim Marquès.

El seu aspecte clàssic és reconfortant. De tant en tant, les còrnies agraeixen un cert distanciament de la postmodernitat. M’agraden les pissarres rebotides de plats escrits. Evidentment, demano coca de vidre amb tomàquet, plat fonamental per aguantar l’espera dels plats, i de primer, em decideixo per unes anxoves del Cantàbric, mitja ració de pernil de la devesa i mitja de bunyols de bacallà amb espinacs. No sé si és la calor, però en el meu esperit de comensal avui impera el classicisme. Pel que fa a les anxoves, considero que les del nord d’Espanya no tenen rival. Respecte als bunyols, la textura és molt curiosa i no apta per als ortodoxos del bunyol.

De segon, demano arròs. Feia dies que ho portava a la cornamenta i no me n’he pogut estar. Em decanto per una paella catalana mixta, en record dels arrossos que feia la meva àvia. Dels seus plats sempre vaig preferir el fricandó, però un homenatge és un homenatge. La paella catalana de l’Almirall és molt bona. El gra d’arròs no només està cuit a la perfecció, sinó que té impregnat tot el suc del caldo mar i muntanya.

Per Daniel Vázquez Sallés

Publicat

Lloc de la ubicació El Suquet de l'Almirall [TANCAT]
Contacte
Adreça Pg. Joan de Borbó, 65
Barceloneta
Barcelona
08003
Horaris De dt. a ds., de 13.30 a 16 h i de 20.15 a 23 h dg., de 13.30 a 16 h
Transport Barceloneta (M: L4)
Static map showing venue location

Average User Rating

1 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:0
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:2
LiveReviews|2
1 person listening

Está reseña la escribimos el verano pasado en TripAdvisor, he visto que aparecía este restaurante recomendado en esta pagina y no he podido evitar hacer saber a todo el mundo el mal trato recibido,

Hemos ido a este restaurante con muy buenas expectativas, pero al poco rato nos hemos dado cuenta que hay clientes de primera y de segunda. El rincon donde hemos comido era un horno, viendo la situacion el maitre nos ha dicho que nos orientaría el ventilador. Acto seguido han llegado tres clientes muy habituales (por el trato que hemos denotado) al otro lado de la terraza. A la media hora, por fin, han venido a tomarnos nota, y le hemos pedido a la camarera que centrara el ventilador ya que no nos llegaba ni una suave brisa de aire, sorprendentemente la repuesta ha sido bastante directa: "el aire le tiene que dar a todo el mundo" (bueno, menos a nosotros, no?). Por lo tanto, a partir de ese momento toda nuestra comida ha transcurrido dentro de un horno (y deseando que terminará para marcharnos). Destacar también unas raciones un tanto escasas. Que les duren mucho los tres clientes de primera, porque nosotros no lo seremos nunca ya que no volveremos.


I decided to go to this restaurant as I had been before and the food was quite good. This time I went with my friends from London (I am from Barcelona). I have to say that I notice some changes just when we arrived, but I hoped the food was still good. The first were Ok. I had a Turbot, but it was to share (despite we were quite hungry), and the presentation was just fine. I recomended the paella, as obviously, my friends were expecting a typical spanish dish. I have to say that I have never been so embarrased. The brought rice cooked with canned sea food, and with some prawns and mussels cooked separatedly (steamed) over the rice. They may have thought that we were all silly tourist willing to accept whatever they called paella. I ask to see the manager, but apparently there was no manager reachable. I complain to the waitress, and ask her to remove the paella from the bill and bring me the oficial complain form. I had to ask that twice when she tried to blackmail me for not doing a formal complain. She finally accept to give that to me and remove the paella from the bill. That food was overpriced anyway.
I certainly would never ever come back to this place and strongly recommend not to go.