Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Enriquetto

  • Restaurants
  • Sant Gervasi - Galvany
  • preu 2 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Enriquetto
Foto: Enriquetto Enriquetto
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

L'Enriquetto és el restaurant italià on conflueixen tres socis restauradors amb molt bon gust i moltes ganes de divertir-se: en Kim Diaz del bar Mut, en Miquel Puchol de la propera Mantequerías Pirenaicas, i l'Enric Rebordosa de La Confiteria. El nom, esclar, està pensat com a homenatge a aquest darrer. Obert l'any 2024, l'emplaçament és una delícia: aquella placeta sense nom que queda emparada just per sota del no menys deliciós Parc del Turó de Monterols, com si el brogit de l'autopista de Mitre, just al costat, no existís.

El lloc té caixet: on hi hagué el Bodeguín de Mitre (quantes curdes hi heu agafat?) i el Pervers. I potser no s'hi beu tant, però s'hi menja molt bé. Allunyat del fonamentalisme de l'autenticitat, Enriquetto és un homenatge a la cuina italiana en clau internacional, agafant plats que han fet fortuna arreu del món i afegint-hi el seu toc i una catalanització de producte.

Exemples? Un magnífic carpaccio amb salsa Harry's Bar, aquella barbaritat de gaudi desfermat que és la pasta Alfredo, fettuccini ofegats en una delerosa crema de parmesà i mantega, o uns pappardelle amb ragú com els que deu fer la 'mamma'. La carta és curta, però la demanaries tota, i els estàndard de qualitat són molt alts: fan la seva pasta fresca, fins i tot les focaccies, i podeu esperar alguna sorpresa creativa (com la desconstrucció d'un tiramisú amb carquinyolis!). 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Hercegovina, 24
Barcelona
08006
Contacte
932 91 96 13
Transport
Pàdua/Putxet (FGC)
Horaris
Cada dia de 13 a 16 i de 20 a 24 h. Dl i dt. tancat.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà