1. Fran López, Time Out Market Barcelona
    Foto: Time Out Market Barcelona Fran López, Time Out Market Barcelona
  2. Fran López, Time Out Market Barcelona
    Foto: Time Out Market Barcelona Fran López, Time Out Market Barcelona
  3. Fran López, Time Out Market Barcelona
    Foto: Time Out Market Barcelona Fran López, Time Out Market Barcelona
  4. Fran López, Time Out Market Barcelona
    Foto: Time Out Market Barcelona Fran López, Time Out Market Barcelona
  • Restaurants | Cuina creativa
  • El Gòtic
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Fran López - Time Out Market Barcelona

5 de 5 estrelles
Time Out Market Selected
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Ens enorgullim de tenir al nostre Market al Fran López, un cuiner i restaurador amb dues estrelles Michelin: una pel Villa Retiro a Xerta, i una altra pel Xerta a Barcelona. Amb només 25 anys, López, nascut a l'Aldea (Tarragona) i format a Barcelona i París sota la tutela d'Alain Ducasse, es va convertir en el quart xef més jove del món a rebre una estrella Michelin el 2009. Al Market ens porta un restaurant de nom propi, amb una mà de cuina subtil i potent, que partint del producte de les Terres de l'Ebre en redefineix els sabors (però té també té una mà mestra per a les carns, cosa que veureu als segons). 

López ha preparat una carta extensa, amb una quinzena de plats "de coses que ja sabem que funcionen molt bé, i l'd'altres que hem preparat especialment per al Market: una cuina molt ben elaborada que sempre té el Delta de l'Ebre present". I això es fa palès en un salmorejo amb llagostins de La Ràpita, però també en un caneló tradicional amb beixamel trufada. Que no us enganyin els aires tradicionals d'alguns enunciats de la carta: us esperen moltes sorpreses d'alta cuina d'allò més lúdica i saborosa, i una habilitat especial a l'hora d'oferir elaboracions fresques amb peixos marinats que són pur mediterrani.

CARTA DE FRAN LÓPEZ

Entrants freds 

Ostres de La Ràpita al natural

Ostres de La Ràpita amb aigua de tomàquet, granissat d'api i api encurtit

Ostres de La Ràpita amb ajoblanco, emulsió d'all negre i anacards

Coca cruixent de 'wanton' amb ventresca de tonyina vermella

Salmorejo amb llagostins de La Ràpita

Mossegades d'amanida cèsar (Enciam farcit amb pollastre, vinagreta Cèsar, encenalls de parmesà, pebre negre, ceba cruixent i oli d'oliva)

Sardines marinades amb tomàquet i alfàbrega

Verat curat amb ajoblanco, olives kalamata, crema de camamilla i anacards torrats

Brandada de bacallà amb la seva pell cruixent, raïm i anet

Entrants calents 

Croqueta de pollastre 

Croqueta d'escalivada 

Mos de cua de bou 

'Bao' de xai amb salsa de iogurt i menta 

Plats principals 

Llobarro amb cítrics del delta

Falsos nyoquis de coliflor, parmesà i sàlvia

Parmentier de tòfona amb ou a baixa temperatura i 'torreznos', amb demi-glace de pollastre

Caneló de rostit amb beixamel trufada

Mandonguilles negres amb sèpia  

Postres

Pastís de formatge de cabra estil basc 

Lemon pie

Bomba de xocolata negra

Detalls

Adreça
Moll d'Espanya, 5, planta 2
Barcelona
08039
Transport
M: Drassanes i Barceloneta
Horaris
Cada dia de 12 a 24 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà