Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Informal

  • Restaurants
  • El Gòtic
  • preu 2 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Informal
    Informal
  2. Informal
    Informal
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

El xef Marc Gascons, estrella Michelin a Els Tinars de Llagostera, va portar el seu savoir faire a Barcelona, a l’hotel Serras. La seva és una cuina de producte, basada en la cuina tradicional catalana i presentada de manera fresca i lleugera, al dia. És a dir, l’essència d’Els Tinars, però amb tots els detalls que comporta ser el restaurant d’un hotel. Exemples: les braves fullades, l’arròs sec de gamba roja a la brasa i romescol i els canelons de pollastre ecològic, beixamel de bolets i el tàrtar de vedella. I per postres, coulant de xocolata amb gelat d’avellanes del Piemont. La mateixa carta es pot demanar al rooftop, allà on, per cert, Picasso va pintar.

Escrit per
Ricard Martín i Mireia Font

Detalls

Adreça
Pg. de Colom, 9
Barri Gòtic
Barcelona
08002
Transport
Drassanes (M: L3)
Preu
€€€
Horaris
Dm. a dg. d'13 a 15 h i de 19 a 22 h

Què hi ha ara mateix

Agreste a l'hotel Serras

No és cap secret: l'Agreste d'en Fabio Gambirasi, cuiner, i la Roser Asensio, cap de sala, és un dels millors restaurants de Barcelona, amb una relació qualitat preu-excel·lent i una personalitat fresca i silvestre i una gràcia a l'hora de tocar el producte de temporada que el fan únic. És al capdamunt de la Gràcia més feréstega, i això aporta un encant afegit al fet d'entaular-s'hi. I després de set anys de vida, l'Agreste fa el seu primer pop-up: fins a finals de juliol serà a l'hotel The Serras, oferint un menú degustació de set passes –només als migdies– on per 55 euros es podran degustar els seus plats més icònics, o menjar-los a la carta. Estem parlant d'èxits per sucar-hi pa i on es creua el caràcter mediterrani i català del restaurant amb l'origen italià del xef, amb molta creativitat i maneres d'alta cuina a preus encara assequibles. Exemples? Un peix de roca a la planxa amb suquet i pizza fregida a la marinara –un plat magnífic per sucar-hi pizza!– o uns cappelletti artesanals de Parmesà, mantega i sàlvia tan ortodoxos com deliciosos, amb la filosofia de km 0 i suculència que ha fet del barri del Coll una adreça de peregrinació gastronòmica.  Aprofiteu aquesta aparició, tant per anar a menjar a l'Agreste de la muntanya com a l'efímer del Gòtic: el mes d'agost el restaurant tancarà tot un any perquè la parella farà reformes a l'immoble per fer-s'hi una casa. Això no significa que estiguin tot un any tancats: aquesta deliciosa aparició a l'hotel The Serras n'és una bo

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà