Informal

Restaurants, Cuina creativa El Gòtic
Informal
DANNY CAMINAL

Qui té la sort de conèixer Els Tinars, de Marc Gascons, a Llagostera, sap que el producte és el protagonista d’una carta que revisita els 'hits' de la gastronomia catalana i mediterrània amb un toc d’autor, aquella espurna inconfusible dels grans cuiners.

El xef ha traslladat a Barcelona la seva cuina i la fa brillar a L’Informal, un restaurant 'cool' ubicat a l’interior de l’hotel The Serras, amb una proposta desenfadada de tapes i platets amb productes frescos. Les anxoves, de l’Escala, són fantàstiques, com també ho és un carpaccio de gambes de Palamós que ha esdevingut un dels plats estrella.

Gascons també és un dels grans responsables que la modernitat 'gastro' passi per la brasa. El producte, amb l'inconfusible toc mestre del fum i mà d'autor – graelles basques, argentines i japoneses– es concreta en plats que són el paradigma platònic del sabor: uns ceps a la brasa amb pesto d'herbes, figues, pinyons i parmesà, per exemple.

Per Albert i Dúnia Riera

Publicat

Lloc de la ubicació Informal
Contacte
Adreça Plata, 4
Barri Gòtic
Barcelona
08002
Horaris Dl. a dj. de 8 a 11.30 h i de 13.30 a 16 h i de 19.30 a 22.30. Dv. i ds. de 8 a 11.30 h i de 13.30 a 16 h i de 19.30 a 23.30. Dg. de 8 a 11.30 h i de 13.30 a 16 h i de 19.30 a 22.30.
Transport Drassanes (M: L3)
Static map showing venue location
LiveReviews|0
1 person listening