Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Kurimu

Kurimu

Restaurants, Gelateries L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Kurimu
1/3
Foto: Maria Dias Kurimu
Kurimu
2/3
Foto: Maria DiasKurimu
Kurimu
3/3
Foto: Maria Dias Kurimu

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Takashi Ochiai és un dels grans pastissers de Barcelona i ara apunta també al gelat. Amb l’ajuda d’Andrea de Bellis, artesà italià, ha desenvolupat una geladeria italiana tradicional amb tocs japonesos. Per caure de cul: viatge en cremositat delirant a Àsia i sorbets de sabors com cirera i 'umeboshi' (la pruna envinagrada del Suprunaman de l’Arale!). 

Kurimu, així es diu la gelateria, vol dir cremós en japonès, i va néixer per una idea de la filla d'Ochiai, la Yuri. "Un dels grans èxits de la casa era el gelat de te verd, i en servíem molt als restaurants, per què no obrir un lloc de gelats?", raona ella. Segueixen la mateixa filosofia de producte de qualitat i km 0 de la pastisseria –llet fresca, el wasabi del gelat de igourt amb wasabi es fa amb ingredients de proximitat!– i hi trobareu sabors tan plaents com el sorbet de maduixa, llima i 'yuzu' o el de xocolata i gingebre. Atreviu-vos amb el gelat de sèsam negre, deliciós, o demaneu-los amb un 'tayaki', un simpàtic peixet de pasta fullada, que vindria a ser el cucurutxo japonès, però molt més bo que la tantes vegades indigesta neula. 

Detalls

Adreça Comte Urgell, 116
Barcelona
08011
Transport Urgell (M: L1)
Horaris Cada dia de 17 a 22 h
També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies