La Real Hamburguesería ofereix al Time Out Market unes hamburgueses que han esdevingut clàssiques de Barcelona. La qualitat i el bon producte són dos dels valors principals amb els quals el xef Eduardo Egui i el seu soci Arturo López elaboren cada element de la proposta. Amb això, aconsegueixen hamburgueses que destaquen per la seva presentació, però sobretot pel seu sabor i per reivindicar el que és clàssic en un mercat saturat de tendències fugaces. Marquen la diferència, elaborant-ho tot a la cuina i des de zero.
"Hem reduït una mica la carta, però tots els processos són els mateixos. Ho fem tot nosaltres", explica Egui. Des del guacamole fins al quètxup, passant per la maionesa o el kimchi. Fins i tot fan el confit en vinagre dels cogombrets. La Real va obrir el 2017, "en un moment en què les hamburgueses a Barcelona eren una mena de mescla d'entrepà i hamburguesa, sobrecarregades d'elements innecessaris", recorda Egui. Pel cuiner, "a mesura que madures les teves idees, simplifiques els processos. Perquè és la suma de la qualitat dels ingredients, no pas la seva acumulació, allò que fa que una hamburguesa sigui bona", opina. Ells fan servir vedella d'un subministrador artesà, amb un curós percentatge de greix ben aplicat que fan que siguin delicioses. ¿'Smash'? Si la demaneu, la tenen, però la seva lluita és la del disc de carn gruixut, sucós, en quatre punts de cocció a disposició del client.
CARTA DE LA REAL HAMBURGUESERÍA
Entrants
'Tequeños' (6 u. Bastonets farcits de formatge amb salsa sweet chili)
Ceba La Real (Ceba cruixent amb tocs cítrics i salsa 'mayo-kimchi')
Hamburgueses
La Real (carn de 'picanha', bacó cruixent i crema de formatge cheddar gratinada a cada pa)
La Real 2.0 (doble de carn de vaca vella, melmelada de bacó, formatge cheddar i crema de formatge cheddar gratinada a cada pa)
La Cheeseburger (carn de 'picanha', formatge cheddar, enciam, tomàquet, ceba vermella, cogombrets de la casa i crema de formatge cheddar a cada pa)
La de Parmesà (carn de 'picanha', bolets saltats amb ceba, formatge cheddar curat, bacó cruixent i crema de formatge parmesà gratinada a cada pa)
La Clàssica ( 'smash burger' de 'picanha', formatge cheddar, ceba blanca, cogombres de la casa, kètxup i mostassa)
La Vegetariana (hamburguesa de cigrons, quinoa i bolets, formatge cheddar, tomàquet, ruca, remolatxa, ceba vermella i veganesa de tofu i curri)
Acompanyaments
Patates fregides
Patates dips 2.0 (Patates amb crema de formatge parmesà, formatge parmesà i 'tartufata')
Moniato kimchi (Moniato fregit amb sal especiada, acompanyat de salsa 'mayo-kimchi')
Postres
'Cookie' de Nutella