Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right L'hora del te es vesteix de les millors marques al Majestic

L'hora del te es vesteix de les millors marques al Majestic

L'hotel Majestic presenta una carta inspirada en les col·leccions de tardor-hivern de Bulgari, Jimmy Choo, Salvatore Farragamo, Brunello Cucinelli i Rosa Clará. Time Out Barcelona en col·laboració amb mesqhotels.cat

Hotel Majestic
1/4
Carlos Garralaga
Hotel Majestic
2/4
Carlos Garralaga
Hotel Majestic
3/4
Carlos Garralaga
4/4
Carlos Garralaga
Per Clara Narvion |
Advertising

Ras i curt: una absoluta delícia. Anar a berenar al Majestic Hotel & Spa és un petit luxe que barreja els sabors més dolços amb un disseny d'última moda! La principal atracció d'aquest berenar, que porta per nom Majestic Fashion Tea, és els éclairs que un pot menjar acompanyat d'una copa de xampany o bé d'una beguda calenta.

Si encara hi ha algú que no sap que són els éclairs, els explicarem que són unes pastes típicament franceses que ja fa alguns anys que comencen a treure el cap a les pastisseries més cool i modernes de la nostra ciutat. Aquest pastisset, fet amb pasta choux es posa al forn fins que queda cruixent per fora i buit per dins, i es farceix amb nata o altres cremes, com les barreges plenes de fantasia

Al Majestic, donen una nova mirada als clàssics éclairs i n'han dissenyat 5 inspirats en alguns dels dissenyadors més mítics de Passeig de Gràcia: Bulgari, Jimmy Choo, Salvatore Farragamo, Brunello Cucinelli i Rosa Clará.

Voleu que us piulem què podreu tastar? L'éclair inspirat en la col·lecció 'Fiamma' de Salvatore Ferragamo està fet en forma de bossa amb estampat de lleopart. L'han fet amb un cremós dolç de xocolata guanaja i gerd: ideal pels amants de la xocolata! Rosa Clará només fa una col·lecció a l'any, i en aquesta ocasió ha triat la seva col·lecció de festa per fer un pastisset de mousse de rosa i confitura de gerds.

Aquesta temporada, Bulgari ha presentat una col·lecció que es titula 'Serpenti', que ha inspirat els reposters del Majestic per fer un éclair cítric que s'assembla a les formes de serp, els ors i la textura de pell que proposa la firma italiana. Brunello Cucinelli ha presentat la seva col·lecció 'Sorriso' a partir de la qual s'ha fet una pasta suau i amb gustos poc estridents, com les seves propostes de moda. Han decidit treballar amb la castanya, un ingredient típic de la zona d'Itàlia on es fan les seves peces, que s'acompanya d'un marrón glacé i confitura de Cassis absolutament deliciós.

L'últim dels éclairs de la col·lecció del Majestic (sí sí, els vam tastar tots) és el sorprenent 'Daysi' de Jimmy Choo: elegant, dolç i alhora explosiu, com les seves sandàlies. Apunteu bé, perquè en aquest cas és de caramel amb crispetes!

Ah, i si penseu que encara voleu endolcir més la vostra tarda podeu triar entre un dels macarons que tenen o un bon plumcake. Acompanyeu-los amb una bona copa de xampany i un te.

Podreu tastar aquestes creacions cada dia de 16 a 19h al bar de l'hotel. Teniu dos preus diferents: un de 16 euros amb un éclair, un plumcake casolà i una beguda calenta; i un pensat per una ocasió més especial amb dos éclair (un vegetal i un dolç), una copa de Champagne Ruinart, un tall de plumcake, un macaron i una beguda calenta per 31 euros.

El públic que us trobareu? Doncs turistes hostes de l'hotel i també públic local, que decideix anar al Majestic per fer reunions, treballar connectats al seu wifi o berenar com reis i reines.

Em permeteu un últim consell? No deixeu d'agafar l'ascensor i pujar a la terrassa de dalt. Té piscina i unes vistes espectacular sobre el passeig de Gràcia. Jugueu a endevinar quants edificis mítics de la ciutat reconeixeu!

Si voleu més informació, la trobareu a mesqhotels.cat

  

Advertising