Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Lomo Alto & Lomo Bajo

  • Restaurants
  1. Lomo Alto
    © JOSEP GARCIALomo Alto
  2. Lomo Alto
    © JOSEP GARCIALomo Alto
  3. Tartar Roll (Lomo Bajo)
    © Lomo Alto - Lomo Bajo
Publicitat

Time Out diu

Lomo Alto i Lomo Bajo, dos restaurants units sota el denominador comú de la carn i la direcció de Carles Tejedor. Una ambiciosa jugada per portar la carn a un altre nivell. Bovins excepcionals reposen en cambres frigorífiques a la vista del públic, oberts en canal, com si fossin obres de Damien Hirst. En el primer es respira glamur en el món de les peces de vedella i carn de vaca vella, la seva maduració i la seva cocció. En segon es busca la informalitat dins del concepte d’entrepans de categoria. No us perdeu l’entrepà de tàrtar, el Tartar Roll, gust homogeni i rotund, apuntalat per pa anglès planxa amb mantega i puntualitzat pel rovell d’ou tebi. L’eufòria és irreprimible i instantània.

Escrit per
Albert & Dúnia Riera

Detalls

Adreça
Aragó, 283-285
Barcelona
08009
Horaris
Tancat tot dimarts i dc. al migdia.
Publicitat
També t'agradarà