Mesié Sin Gluten

Restaurants Vila de Gràcia
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La prova de foc d'una pizzeria sense gluten és que la massa sigui bona, esclar. El gluten és allò que dóna l'elasticitat a la massa de la pizza, i si no s'hi troba el punt pot esdevenir una sóla de sabata. Ara bé, a Mesié Sin Gluten, una de les escasses pizzeries aptes per a celíacs (aquí no hi ha cap perill de contaminació creuada, tot és sense gluten) passen l'examen amb nota.

El francès Eric Luthringer fa una massa amb arròs, blat de moro i tapioca que assoleix un punt exacte de finor i crocant que recorda una base de quiche: competeix sense cap problema amb una pizza estàndard, i encara més si la carta va plena de receptes imaginatives amb prodcute de temporada. Com per exemple, una delicisa pizza de moniato amb ceba caramel·litzada i xampinyons, subtil i lleugera.

Publicat

Lloc de la ubicació Mesié Sin Gluten
Contacte
Adreça Siracusa, 15
Barcelona

Horaris Cada dia de 12 a 23.30 h
Transport Fontana (L4-L5)

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Pau P
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Las peores pizzas de Barcelona. Después de leer una crítica positiva llamé al local para encargar pizzas para llevar a docmicilio y cuando fui a buscarlas lo primero que me llamó la atención fue la medida de las pizzas, eran muy pequeñas y en la carta colgada en su página web no se menciona nada al respecto y tampoco se indicaba la existencia de diferentes medidas. A pesar de ello quise esperar a llegar a casa para probarlas y la verdad es que me parecieron secas, con poco queso y la masa exageradamente fina. Además el borde era tan seco que masticarlo era complicadísimo. La cantidad de ingredientes también me apreció irrisoria, prácticamente inexistentes. Una vez pagado me entregaron un recibo hecho a mano donde no se detallaban los impuestos ,es decir que cobran en B y no dispones de ticket de compra legal.

En resumen, muy mala calidad, muy pequeñas, raciones para niños pequeños, pocos ingredientes y el colmo la falta de profesionalidad con los tickets de compra ilegales.