El sushi és la sublimació de la cuina crua, i al cor de Monster Sushi hi ha molts anys de formació al Japó, Califòrnia i Barcelona. Mitjançant la combinació d'ingredients japonesos i d'origen local, i depurades tècniques japoneses, Monster Sushi ofereix una explosió de sabors i textures en una extensa carta. Per començar, plats calents, on destaquen els yakisoba, dels millors que podreu demanar a la ciutat, que poden ser vegetarians, amb llagostins o pollastre o amb tendríssimes i suculentes tires de filet de vedella. I també un tataki de tonyina bluefin Balfegó, si voleu començar fort.
Excel·leixen en sushi, esclar, tradicional i també poc ortodox. En aquest segon apartat, hi trobareu una selecció dels seus grans èxits de rolls 'uramakis', on deixen anar la creativitat i podreu tastar peces amb regust de Califòrnia o Perú, plens de matisos i amb tocs creatius. Per la banda de la tradició, sashimi i sushi de primera: destaquen els 'aburi', amb peces de niguiris flamejats per una banda, on el greix del peix fresc s'ajunta amb l'arròs que dona gust. I segueixen al peu de la lletra la seva filosofia: tots es fa a mà i des de zero, al moment i a la vista del client, amb ingredients frescos i d'alta qualitat. Des del tall del peix, a la barra, fins a filetejar les verdures, passant esclar, per les salses.
CARTA DE MONSTER SUSHI
Plats calents
Gyozas de pollastre (5 u. pollastre i verdures)
Pollastre teriyaki (pollastre, salsa teriyaki, bolets xiitake, ceba tendre i arròs)
Spicy beef (filet de bou, cebetes, cacauets, xili i arròs)
Yakisoba (fideus, verdures, pollastre o llagostins o filet de bou)
Tataki de tonyina (Tonyina vermella, sèsam i amaniment especial)
Sashimi
Salmó
Toro (ventresca de tonyina)
Tonyina
Orada
Moriawase
Top rolls
'Anticuchero' (llagostí en Tempura, alvocat i formatge crema, peix mantega, salsa 'anticuchera' i xips d'arrel de lotus).
Redondo Beach (salmó i formatge crema)
Bad Boy (filat de bou, bolets xiitake, alvocat, ceba caramel·litzada)
Nikkei (llagostí en tempura, Alvocat, tonyina, i salsa leche de tigre)
Venice (salmó, alvocat, llagostí, col, ous, cibulet i salsa picant)
Spicy tuna futomaki (tonyina, ceba tendra, salsa picant)
Tuna shut (tonyina, alvocat i formatge crema cobert de tonyina marinada)
King salmon (salmó, alvocat, formatge crema i ous de salmó)
Top niguiri
Salmó 'aburi'
Tonyina 'aburi'
Ventresca de salmó 'aburi'
Peix mantega i tòfona
Tonyina i foie
Niguiri basics
Salmó
Toro (ventresca de tonyina)
Orada
Anguila
Tonyina
Niguiri lovers (7 niguiris: 4 de salmó, 2 de tonyina vermella i 1 de gamba)
Makis
Salmó
Tonyina
Negi Toro
Alvocat
Cogombre