Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Paella Bar

Paella Bar

Restaurants El Raval
Paella Bar
1/2
Foto: Laia Prats/Pepa Tomate Paella Bar
Paella Bar
2/2
Foto: Laia Prats/Pepa Tomate Paella Bar

Time Out diu

Ja no es pot dir que les paelles de la Rambla són infames: a la Boqueria hi trobareu el Paella Bar. La carta és directa: deu arrossos i molts clàssics de la tapa passada pel filtre de cuina mediterrània i hedonista del Grup Pepa Tomate. I de fet, la carta sembla pensada per oferir als guiris passavolants un curs accelerat sobre què és un bon arròs. 

Un curs accelerat que serveix tant per a visitants com a locals: hi trobareu la paella Barceloneta que va inventar en Quim Marquès, la potent i senzilla paella Boqueria (costella de porc, verdures i bolets). I com a broma 'metarrossera', en carta hi ha la paella de guiri, amb xoriço –això sí, Maldonado, de pura gla– i llamàntol! No cal ni dir que el Paella Bar, amb capacitat per a 40 comensals, entre interior i terrassa, compra el gènere als millors proveïdors dels voltants. Contra Paellador, Paella Bar: també us hi podeu endrapar una canònica paella valenciana (Pollastre, conill, garrofó i mongeta tendra. I contra el valencià que us digui que el que no és paella és arròs amb coses, recordeu-li que existeix l'arròs a la cassola).

Si l'arròs no us barrufa, hi trobareu una extensa mostra de tapes i plats de la casa d'aquells que sempre venen de gust per a satisfer els instints bàsics: croquetes de pernil, calamars, pop a la brasa, bunyols d'espinacs amb mel... 

Publicat

Detalls

Adreça La Rambla, 91. Pòrtics de la Boqueria. Locals 6-7
Barcelona

Transport Liceu (L3)
Contacte
Horaris De dilluns a dissabte de 12 a 17 h.
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers