Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Pirineu en Boca

Pirineu en Boca

Restaurants, Espanyola Dreta de l'Eixample
Pirineu en Boca
1/2
©MariaDiasPirineu en Boca
Pirineu en Boca
2/2
©MariaDiasPirineu en Boca

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

El primer que ens crida l’atenció d’aquest local obert el passat mes de març és el seu gran espai: dissenyat sense ostentacions però amb un gust exquisit, amb sostres altíssims, reproduccions del romànic pintades amb aquarel·la a les parets, un mobiliari de fusta a l’estil nòrdic, càlid i elegant, i un esplèndid pati interior que també es pot reservar per a celebracions privades.

“Nosaltres som tres coses: botiga, carnisseria i restaurant”, explica la responsable Gemma Torrescasana, “i només tenim productes del Pirineu”, des de formatge idiazabal del País Basc francès fins a vins amb DO Somontano. El denominador comú de tots els productes de la botiga és que són artesans, en molts casos ecològics, “elaborats a la manera de les nostres iaies”.

Una filosofia que es trasllada a la seva carnisseria, on podeu trobar pollastre, vedella, porc, xai, ànec i conill, o embotits com ara el cérvol, el porc senglar, la sobrassada o un magnífic pernil del Pirineu que sorprendrà més d’un amant de l’ibèric.

Les carns són ecològiques i n’hi ha de diferents races, des de la vedella pirinenca, més dura, fins a la bruna, tova i melosa. Amb aquesta matèria primera es proveeix el restaurant, que té una carta amb entrants, tapes i amanides i un apartat de talls de carn que s’acompanyen sempre amb una triple guarnició: hidrats de carboni, verdura i amanida.

L’elecció és sempre complicadíssima. Com pots decidir entre un wok de tires de pollastre amb verdures, coco i cacauet; un medalló de cuixa de vedella a la graella amb amanida, patata i saltat de bolets, o unes costelles i mitjanes de xai amb amanida, patata i tomàquet? I aquí no s’acaba l’oferta,  ja que si no us convenç cap plat de la carta, sempre podeu triar una carn de la carnisseria i demanar a la Merche, la cuinera, que us la prepari al moment. Pagareu el preu de venda al públic més 7 € de la triple guarnició. De fet, els preus són bastant ajustats. Totes les carns, excepte el wok i el Cordon Bleu, que és arrebossat, es cuinen a la graella.

Per Laura Conde

Publicat

Detalls

Adreça Girona, 17
Dreta de l'Eixample
Barcelona
08010
Transport Urquinaona (M: L1, L4)
Contacte
Horaris Restaurant: De dl. a ds. de 12.30 a 23.30 h. Dg. de 12.30 a 22 h. Carnisseria/per emportar: Dl. tancat. De dt. a ds. de 9.30 a 21.30 h. Dg. tancat.
També t'agradarà
    Últimes notícies