Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Pirineu en Boca

Pirineu en Boca

Restaurants, Espanyola Dreta de l'Eixample
Pirineu en Boca
1/2
©MariaDiasPirineu en Boca
Pirineu en Boca
2/2
©MariaDiasPirineu en Boca

Time Out diu

El primer que ens crida l’atenció d’aquest local obert el passat mes de març és el seu gran espai: dissenyat sense ostentacions però amb un gust exquisit, amb sostres altíssims, reproduccions del romànic pintades amb aquarel·la a les parets, un mobiliari de fusta a l’estil nòrdic, càlid i elegant, i un esplèndid pati interior que també es pot reservar per a celebracions privades.

“Nosaltres som tres coses: botiga, carnisseria i restaurant”, explica la responsable Gemma Torrescasana, “i només tenim productes del Pirineu”, des de formatge idiazabal del País Basc francès fins a vins amb DO Somontano. El denominador comú de tots els productes de la botiga és que són artesans, en molts casos ecològics, “elaborats a la manera de les nostres iaies”.

Una filosofia que es trasllada a la seva carnisseria, on podeu trobar pollastre, vedella, porc, xai, ànec i conill, o embotits com ara el cérvol, el porc senglar, la sobrassada o un magnífic pernil del Pirineu que sorprendrà més d’un amant de l’ibèric.

Les carns són ecològiques i n’hi ha de diferents races, des de la vedella pirinenca, més dura, fins a la bruna, tova i melosa. Amb aquesta matèria primera es proveeix el restaurant, que té una carta amb entrants, tapes i amanides i un apartat de talls de carn que s’acompanyen sempre amb una triple guarnició: hidrats de carboni, verdura i amanida.

L’elecció és sempre complicadíssima. Com pots decidir entre un wok de tires de pollastre amb verdures, coco i cacauet; un medalló de cuixa de vedella a la graella amb amanida, patata i saltat de bolets, o unes costelles i mitjanes de xai amb amanida, patata i tomàquet? I aquí no s’acaba l’oferta,  ja que si no us convenç cap plat de la carta, sempre podeu triar una carn de la carnisseria i demanar a la Merche, la cuinera, que us la prepari al moment. Pagareu el preu de venda al públic més 7 € de la triple guarnició. De fet, els preus són bastant ajustats. Totes les carns, excepte el wok i el Cordon Bleu, que és arrebossat, es cuinen a la graella.

Per Laura Conde

Publicat

Detalls

Adreça Girona, 17
Dreta de l'Eixample
Barcelona
08010
Transport Urquinaona (M: L1, L4)
Contacte
Horaris Restaurant: De dl. a ds. de 12.30 a 23.30 h. Dg. de 12.30 a 22 h. Carnisseria/per emportar: Dl. tancat. De dt. a ds. de 9.30 a 21.30 h. Dg. tancat.

Els usuaris diuen

També t'agradarà
    Últimes notícies