RiasKru, una fusió de dos restaurants de marisc llegendaris, Rías de Galicia i Espai Kru, és al Time Out Market Barcelona per oferir el millor producte del mar. Pioner de la fusió culinària a Barcelona, el xef Robert Gelonch practica una cuina elegant i creativa sota el lema "menys és més". Amb els millors ingredients de temporada que pot oferir el mar, el menú comptarà amb marisc cru i marinats basats en la cuina clàssica gallega, maridats amb elements d'inspiració japonesa.
Aclamat com a un dels millors restaurants de marisc i peix de Barcelona, el RiasKru no podria estar en un lloc més indicat: en una plataforma damunt el port de la ciutat, amb vistes a la Torre del Rellotge i amb la llotja del peix de la Barceloneta a escassos minuts a peu. Per la part crua, Gelonch ofereix el que més aviat s'ha de qualificar d'una exhibició de cuina en fred: elaboracions crues marinades, fumades o escabetxades, on conflueixen el Perú i Japó des de la visió elegant del xef. I si sou tradicionalistes, doncs el millor marisc a la gallega de tota la vida: a la planxa, a l'allet o bullit.
CARTA DE RIAS KRU
Aperitius
Olives amb mojo picón (150g)
Patates xips
Pa amb mantega
Gilda (1)
Anxova fumada amb pebre rostit i formatge manxec (4)
Seitons en vinagre (4 unitats)
Entrants
Ostra Núm. 2 al natural
Ostra Núm. 2 amb 'ponzu' i ous de salmó
Croquetes de gambes (6)
Croquetes de calamar en la seva tinta (6)
Empanada de bonítol
Pop a la gallega
Gambes a l'allet
Tàrtar de tonyina amb ajoblanco
Cebiche de peix llimona amb 'ají' groc a la brasa
Bullit
Escamarlans (200 g)
Gamba blanca (200 g)
Gambeta vermella (150 g)
Llagostins (200 g)
Caragols de punxa (200 g)
Musclos (250 g)
Cloïsses (200 g)
Planxa
Cloïsses (200 g)
Gamba blanca (200 g)
Gambeta vermella (150 g)
Escamarlans (200 g)
Navalles (200 g)
'Zamburiña' (4 peces)
Musclos (250 g)
Mariscada
Graellada
Postres
Gelats Sandro Dessi
Xurro de crema
Lingot de xocolata
Lioneses de nata amb xocolata