Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right The Greenhouse

The Greenhouse

Restaurants, Vegetariana Dreta de l'Eixample
The Greenhouse
1/3
© Maria DiasThe Greenhouse
The Greenhouse
2/3
© Maria DiasThe Greenhouse
The Greenhouse
3/3
© Maria DiasThe Greenhouse

Time Out diu

Ja fa temps que el concepte flexiterià s’ha instal·lat a les grans capitals europees. Quan parlem de cuina flexiteriana ens referim a una cuina vegetariana flexible, amb un percentatge de proteïna d’origen animal sempre de qualitat, generalment ecològica i tractada amb respecte i intel·ligència. A Barcelona hi ha bons exemples de restaurants amb aquesta filosofia, com el Flax & Kale i The Green Spot, que tenen en comú un interiorisme impecable d’estil escandinau i una clientela urbana i cosmopolita que considera que el porc i l’àloe vera poden ser bons companys de viatge.

Ubicat al 'lobby' de l’Hotel Pulitzer, The Greenhouse és un nouvingut que adapta a la perfecció aquesta filosofia: una cuina basada en les verdures de temporada, viva, estacional, lúdica, en un hivernacle urbà de disseny ple de vegetació al costat de la plaça de Catalunya. Al mateix hotel tambe destaca la terrassa plena de vegatació i plantes naturals.

La de Greenhouse és, sens dubte, una cuina de producte, i el seu xef, l’australià Damien Bolger –vell conegut dels 'foodies' autòctons des que va obrir el Market Cuina Fresca al Poblenou–, un paladar inquiet capaç de compaginar purisme i atreviment en una carta curta i decididament saludable. Un lloc on conviuen uns tomàquets de temporada amb alfàbrega i maduixes fermentades, un fantàstic arròs del Delta amb bou de mar i vainilla, i entrants tan diversos com unes ostres o un pa amb mantega i xarop d’auró. Els productes de l’hort tenen sempre un pes fonamental a la cuina de Bolger, que signa també, flexiterià ell, plats com la presa ibèrica amb all negre, albergínia i mel i la cua de bou.

Si us queda un forat per a les postres, demaneu el pa amb xocolata i oli d’oliva. I endinseu-vos en una carta de vins tan original com el local, amb propostes naturals, ecològiques, biodinàmiques i sorpreses fins i tot per als 'connaiseurs'.

Una bona manera d’acostar-se als 'greatest' 'hits' de The Greenhouse és demanant el seu menú de degustació per menys de 65 euros, que us descobrirà una cuina delicada i creativa, que no s’assembla a res i que combina amb criteri els productes de tota la vida amb alguns superaliments de moda. Tenen també un menú de migdia per menys de 17 euros que ens farà sentir en un oasi de pau, verdures i plantes, feliçment aïllats de l’univers de 'fast food' i soroll que ens espera tan bon punt sortim per la porta.

Publicat

Detalls

Adreça Bergara, 8
Barcelona
08002
Transport Universitat i Catalunya (M: LI, L2, L4)
Contacte
Horaris De dl. a dv. de 13 a 16 h. De dt. a ds. de 19.30 a 23.30 h

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening