L'any dels 30

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Un retrat generacional de Lara Díez

Dramatúrgia i direcció: Lara Díez. Amb: Bàrbara Roig, Cels Campos, Dani Ledesma, Francesca Vadell, Ivan Padilla, Lara Díez, Marc Naya, Maria Rodríguez.

Janis Joplin, James Dean, Jimmy Hendrix o Kurt Cobain van morir abans d’arribar els 30 anys, però les seves vides van ser intenses com per generar una allau de literatura de tota mena. Les vides dels set nois i noies que es reuneixen en una discoteca per celebrar que han assolit els 30 anys ha esta molt més convencional, previsible i insípida, però suficient perquè l’autora, directora i actriu Lara Díez escrivís una superficial comèdia generacional.

Un grup certament privilegiat provinent d’una classe acomodada en el qual qui més qui menys està posicionat socialment. Els seus grans problemes, els traumes d’una dècada, han estat el rebuig a un càsting per televisió, una aventura extramatrimonial o una falta ètica relacionada també amb el sexe i que coneixerem gràcies a unes magdalenes psicotròpiques. A la posada en escena destaca la compenetració dels intèrprets i una notable direcció prou eficaç per garantir una estona entretinguda, sobretot a un públic jove.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers