Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Persones potencialment perilloses

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Persones potencialment perilloses
© Marta MasPersones potencialment perilloses
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Malgrat que l’autor, Roger Torns, li vulgui treure més punta, tot extrapolant el conflicte familiar que planteja a la seva nova obra fins al conflicte del país, el cert és que 'Persones potencialment perilloses' és un drama familiar. Un drama amb secrets testamentaris, traumes emocionals i mentides protectores plantejat sobre quatre personatges i un gos, quasi absent.

La mare vídua en segones núpcies; la Raquel, filla d’aquest matrimoni, una egoista adolescent (potser és una redundància) que vol dedicar-se a la música; el seu nòvio, un noi de poble agitat però del més tendre i, finalment, l’Ismael, el germà gran que torna a casa per uns dies arran de la crisi amb la seva parella després d’un incident amb una mica de violència. Raquel i Ismael no es poden veure, sembla ser que per mor d’una pallissa que el noi va propinar a Negre, el gos d’ella.

Tot funciona força bé i amb interès fins a l’esclat, el moment àlgid de la violència sense sentit, però tot seguit l’autor vol salvar el violent i fins tot decideix posar-hi una mica de missatgeria moral en un tram final decebedor. Notable la direcció i notables també les interpretacions, sobretot la de David López i la de Laura Daza.

Autoria i direcció: Roger Torns. Amb: Laura Daza, Romina Cocca, Alex Sanz, David López.

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
12-21 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà