Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Prometeu' a la Sala Beckett

  • Teatre, Infantil
'Prometeu' - Agrupación Señor Serrano
Foto: Agrupación Señor Serrano'Prometeu' - Agrupación Señor Serrano
Publicitat

Time Out diu

Agrupación Señor Serrano arriba a la Sala Beckett com a companyia resident, amb una versió del mite grec dirigit a infants de 6 a 11 anys

Com podem explicar la complexitat de la mitologia grega als més petits sense perdre'ns pel camí? Això és el que busca el projecte Olympus, una sèrie teatral que vol mostrar una visió crítica i alhora informal dels mites grecs i que, a més, està pensada perquè nenes i nens, de 6 a 11 anys, puguin gaudir de l'espectacle sense la presència dels seus pares i mares. 
La proposta, producció d’Agrupación Señor Serrano, una de les companyies residents a la Beckett d’aquesta temporada, dedica la primera entrega a la figura de Prometeu, i estarà en cartell els caps de setmana del 19 de desembre al 3 de gener. El mite de Prometeu parla de com Zeus el castiga per haver lliurat el foc als homes, alliberant-los així de la seva condició animal. Però... de veritat Prometeu mereix ser castigat per un acte de solidaritat?
L’Agrupación Señor Serrano, amb el seu estil característic, vincula el mite de Prometeu amb Frankestein i amb Julian Assange. De ben segur que als més petits no només els farà reflexionar sinó que també els encantarà. I els pares i mares rebran un dossier pedagògic per poder comentar-ho més tard: una oportunitat perfecta perquè els petits entrin en contacte amb la mitologia de l'Antiga Grècia i els grans la puguin revisitar. Ja podeu aconseguir les vostres entrades!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà