• Teatre
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Sopa de pollastre amb ordi

4 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

Es pot viure sense ideals? Com es poden mantenir els ideals quan els fets i la política els qüestionen? Com es combat el desencís? La família Khan tenia ideals socialistes el 1936 i pensaven que un nou món més just i més humà era possible. Vint anys després, només la mare Sarah segueix creient en la lluita per la justícia social i la solidaritat entre els humans.

Arnold Wesker va descriure a la perfecció la davallada dels ideals humanistes del comunisme. Afortunadament, l’autor deixa un raig d’esperança que el director Ferran Utzet remarca amb la cançó que Sarah li canta al seu fill Ronnie, l’últim membre de la família que, davant dels esdeveniments, es qüestiona si tot allò en què creia i pel que lluitava només ha estat un engany. 'You’ll never walk alone' (Mai no caminaràs sol), l’himne del Liverpool, és la resposta. Fabulosa Màrcia Cisteró en una posada en escena que defuig l’estricte realisme.

Autor: Arnold Wesker. Versió: Llàtzer Garcia i Ferran Utzet. Direcció: Ferran Utzet. Amb: Míriam Alamany, Màrcia Cisteró, Ricard Farré, Pol López, Maria Rodríguez, Josep Sobrevals, Lluís Villanueva.

Detalls

Adreça
Preu
18-28 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà