Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Market Nova York
Foto: Filip Wolak Time Out Market Nova York

Time Out Market Barcelona: obertura a l'estiu del 2024

Ben aviat al Port Vell, Time Out Market Barcelona reunirà el millor de la ciutat sota un mateix sostre

María José Gómez
Editat per
María José Gómez
Publicitat

Arriben bones notícies al Port Vell de Barcelona. A l'estiu del 2024 obrirà Time Out Market Barcelona, que us portarà el millor de l'escena gastronòmica de la ciutat sota un mateix sostre.

Hi ha moltíssima oferta de menjar i beure a Barcelona. Tenim un complet ventall de propostes que comencen als restaurants d'alta cuina i cocteleries que són referents a tot el món i es va desplegant fins als excel·lents llocs de tapes a preus populars: per això la nostra ciutat és un lloc deliciós per viure-hi (i també per visitar-lo).

I, ara, ben aviat, el millor menjar de la ciutat estarà en un sol lloc: Time Out Market Barcelona.

Clàssics catalans, arrossos, cuina d'autor... L'espai gastronòmic, que també tindrà una completa programació cultural adreçada al públic local, acollirà catorze cuines, un restaurant de servei complet i quatre bars (dos interiors i dos exteriors), tots comissariats per l'equip editorial de Time Out.

Aquí teniu tot el que necessiteu saber sobre el mercat.

Què és Time Out Market?

Alguna vegada has llegit una de les llistes de Time Out? ‘Els millors restaurants de Barcelona’, per exemple, o els ‘millors bars’?

Bé, el Time Out Market va néixer de les nostres llistes. Volíem donar vida a les nostres guies de restaurants i el resultat va ser un viatge culinari èpic tant per als locals com per als visitants.

El primer Time Out Market es va fer a Portugal; Time Out Market Lisbon, que es va obrir el 2014, i des de llavors s'ha convertit en un element fonamental a la ciutat.

Des de llavors, hem llançat mercats a  Nova York, Ciutat del CapBostonChicagoDubai, Mont-real i Porto (al maig). I ara Barcelona també en tindrà el seu


Quan obrirà Time Out Market Barcelona?

El mercat obrirà l'estiu del 2024, però encara no hi ha una data oficial. De seguida que la sapiguem, us la comunicarem.


On és?

Time Out Market Barcelona estarà al Port Vell, concretament a la terrassa-mirador del Maremàgnum, i s’hi podrà accedir directament des del carrer a través d’unes escales mecàniques i d’un ascensor.

L’espai serà enorme, de 5.250 metres quadrats, i comptarà amb dues terrasses, amb vistes al mar, al port i a la ciutat. A més dels restaurants i els bars, també hi haurà un espai per a esdeveniments i actuacions en directe i un estudi de pòdcasts.

Què trobareu al mercat?

El mercat ofereix 14 cuines, un restaurant de servei complet i quatre bars, dos interiors i dos exteriors. Totes les cuines són seleccionades curosament per l'equip editorial de Time Out Barcelona; totes apareixen a les nostres llistes i totes han rebut una qualificació de quatre estrelles o més pels nostres crítics.

Hi haurà de tot, des dels clàssics del 'food street' fins a plats amb estrelles Michelin, tot a càrrec de xefs i restaurants locals.

Com serà l'experiència?

Seureu en àmplies taules comunals, per facilitar el tast de les 14 cuines en un mateix àpat, servits amb vaixella i coberts. A banda, hi haurà un restaurant que tindrà taules i servei propis.

Quins cuiners i restaurants hi seran?

Aquestes són els xefs i locals que hem anunciat fins ara: comenceu a salivar!

Fran López: Amb només 25 anys, Fran López, nascut a l'Aldea (Tarragona) i format a Barcelona i París sota la tutela d'Alain Ducasse, es va convertir en el quart xef més jove del món a rebre una estrella Michelin el 2009, per Villa Retiro al poble de Xerta (Tarragona). El 2006, el xef va obrir amb el seu germà Joaquim el restaurant Xerta a Barcelona, on va obtenir la seva segona estrella Michelin el 2016. A Xerta ofereix una interessantíssima barreja de cuina de mercat tradicional i creativa que redefineix els sabors locals de les Terres de l'Ebre, per oferir una experiència culinària única, l'essència de la qual també serà present a Time Out Market Barcelona.

Lena Maria Grané i Ricky Smith: Dirigit pels xefs i propietaris Lena Maria Grané i Ricky Smith, BaLó –nom que combina les primeres lletres de les ciutats natals: Barcelona i Londres– ofereix cuina mediterrània i moderna amb tocs atlàntics. Fan ús d'una creativitat tranquil·la, sense estridències, amb tècniques d'avantguarda i ingredients frescos i de temporada per crear plats emocionants, plens de sabors únics que també es podran gaudir a Time Out Market Barcelona.

Darvaza: És un restaurant especialitzat en el món de la brasa, molt valorat a Barcelona. Els seus productes d’alta qualitat es poden gaudir amb diferents menes de coccions, sempre amb un toc de brasa en algun dels seus processos: graella, fumats i flamejats. Sense límits, i sempre amb la brasa com a denominador comú, engloba propostes gastronòmiques d’arreu del món.

Can Ros Barceloneta: Dirigit per la mateixa família durant més d'un segle, Can Ros ofereix tradició amb un toc creatiu i amb una relació qualitat-preu digna de menció. Es tracta d’una d’aquelles joies locals que gaudeixen de l’afecte i el respecte dels barcelonins. A banda de cuinar plats clàssics d'arròs, el xef Jordi Ballester crea noves receptes estacionals i saboroses elaborades amb marisc comprat diàriament a la llotja de peix de la Barceloneta, a pocs metres del Market, i que poden competir amb les paelles més icòniques de la ciutat.

Casa Amàlia: A més de les catorze cuines, Time Out Market Barcelona oferirà un restaurant de servei complet, amb taules, cadires i servei propi, del qual s'encarregarà Casa Amàlia, un dels locals més emblemàtics de la ciutat, des del 1950. A Casa Amàlia treballen només amb els productes locals i de temporada més frescos, per crear una cuina catalana tradicional i de mercat on també tenen cabuda tècniques gastronòmiques innovadores.

Actualitzarem aquesta pàgina amb freqüència amb cada nou anunci, així que assegureu-vos de tornar a consultar per obtenir més detalls!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat