Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Casa-Museu Salvador Dalí

Casa-Museu Salvador Dalí

Què fer Alt Empordà
Casa Museu Salvador Dalí
Casa Museu Salvador Dalí

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

La Casa-Museu Dalí, on van viure Gala i Dalí, és una cita imprescindible del triangle dalinià.

Josep Pla ho tenia clar: “No crec que n'hi hagi cap, en aquest país ni en molts d'altres països, de semblant”. La Casa-Museu Dalí és una petita casa de pescadors, situada a Portlligat, on el pintor va viure i treballar habitualment des del 1930 fins a la mort de Gala, l’any 1982. Per dins, té una estructura laberíntica i un munt de petites sales, i, a més, la decoració està formada per objectes inconnexos que Dalí va anar col·leccionant. Per fora, destaca l’ou gegant a dalt del teulat ja que, segons l’artista, es tractava d’una casa “intrauterina”. Per cert, per la casa, convertida en museu des de la mort de Dalí, hi van passar personalitats de l’època com Walt Disney o la Duquesa de Windsor.

Publicat

Detalls

Adreça Platja Portlligat, s/n
Cadaqués
17488
Preu 11 €. Reduïda 8 €
Contacte
Horaris De l’1 de gener al 10 de gener: De dl. a dg., de 10.30 a 18 h. De l’11 de gener a l’11 de febrer: tancat. De febrer a març: De 10.30 a 18 h. De març a juny: de 10.30 a 18 h. De juny a setembre: de 9.30 a 21 h. De setembre a desembre: de 10.30 a 18 h
També t'agradarà